2777
2789
یعنی کسی که ازدواج میکنه باید با خانواده خودش قطع ارتباط کنه؟ شما خودتم همینجوری هستی؟

نه قطع ارتباط نه 

ولی هرروز سر زدن هم لزومی نداره واقعا

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب سر بزنه، مشکلش چیه؟ 

نامزد من اونموقع ک حرف این چیزا بود گفت من دلم میخواد خانوادت کنارت باشن، هرروز ببینیشون، حتی شده نیم ساعت 

من خودمم بخواد خانوادشو ببینه مشکلی ندارم 

بعضبا خیلی گارد دارن هنوز هیچی نشده ب خانواده همسر 

ی مرد خودش عاقل باشه زندگیشو مدیریت میکنه، ارزش و احترام همسرش و پدر مادرشم ب جای خودش حفظ میکنه

... 🤍🦋
خب چه اشکالی داره؟ غریبه نیست کهخانواده ست

اگه قراره هر روز بره اونجا خوب زن نمیگرفت و خانم هم شوهر نمیکرد..

ببین کلا زیادی رفتن حرف و حدیث توشه..

خواهی نخواهی دخالت میاره.

هفته ای یکی دوبار بری و نهایتا شب همسرت بیاد برگردید..

یا اقا هفته ای دوبار بره یه ساعت بشینه و بیاد...

به نظرم وقتی کسی اینو سوال میکنه یعنی هنووووز وابسته به خانوادس و نمبشه بهش تکیه کرد.من مورد این چنینی زیاد دیدم.. که خانم و اقا به مشکل خوردن

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

خواستگاره نه همسربله کارمنده

😂😂

خواستگار خواستگار خواستگار

خوب شد خوشگلم؟؟🤣😂

بد شد که. وقت ازاد دارع واسه هر روز رفتن.

من خودم اگه هر روز بخواد بره مشکل دارم. مورد زیا دیدم مشکل به وجود اومده.

برادر شوهر داری؟ اونم تنها هر روز میره؟

خواستگارت همش از خانوادش حرف میزنه؟

خواهرش همش خونسونه؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

شما احتمالا مجرد باشی ، درسته؟؟ تو زندگی متاهلی این مورد مسئله‌ای هستش ک میتونه باعث اختلافات بزرگ ب ...

من ازدواج کردم 

هر موقع وقت داشته باشیم و شرایطمون اوکی باشه ب خانواده ها سر می‌زنیم یا همسرم خودش می‌ره سر میزنه .. اصلا چیز مهمی نیست ک بخواد راجبش بحث شه و بشه درگیری ذهنی .. البته ک رفتارا و طرز فکرا باهم متفاوته .ما هیچوقت در موردش صحبت و بحث نکردیم عزیزم ..الویت ما اول زندگیمونه و ارامشمون .

😂😂 خواستگار خواستگار خواستگارخوب شد خوشگلم؟؟🤣😂بد شد که. وقت ازاد دارع واسه هر روز رفتن.من خودم ا ...

یه خواهر مجرد داره

برادر نداره

کلا احساس کردم مستقله ولی این هر روز سر زدن به خانواده یکم برام عجیب بود 

حالا میخوام منم ازش بپرسم راصیه منم هر روز به مامانم سر بزنم

یه خواهر مجرد دارهبرادر ندارهکلا احساس کردم مستقله ولی این هر روز سر زدن به خانواده یکم برام عجیب بو ...

اینم بپرس مثلا اگه کاری پیش اومد چند روز نتونستی بری چی میشه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یه خواهر مجرد دارهبرادر ندارهکلا احساس کردم مستقله ولی این هر روز سر زدن به خانواده یکم برام عجیب بو ...

هارا تورکسن ؟

نیازی نیست؟😐این مسائل تو خواستگاری گفته نشه کجا باید گفته شهاتفاقا نیازه

منظورم اینه خواستگار اسی حتما خیلی وابسته هست ک خیلی براش مهمه والا کسی حد تعادل رو بدونه همچین چیزی نمیگه ..