2777
2789
عنوان

دیشب خواهرشوهرم مهمونمون بود

1581 بازدید | 36 پست

نمیدونم چرا هرموقع مهمون میاد شوهرم ب دست و پا میفته و استرسم ب من منتقل میکنه .

انواع میوه . غذای زیاد 

فقط برای ۳ نفر اینکارا کرد من چون میدونستم کم میخورن برنج ب اندازه همیشگی پیمونه نکردم اندازه بود هرچند با این اوصاف بازم اضافه اومد ی دیس خیلی بزرگ .

قبل این وقتی برنج درست میکردیم عین کولفت بهم گفت بار آخرت باشه کم پیمونه میکنی .

هرموقع کسی میاد خودشو گم میکنه شاید خنده دار باشه ولی از آینده باهاش خیلی میترسن .

سرآخر هم ی دبه ۱۲ کیلویی خیارشور ک تازه درست کرده بودم دادم ب خواهرشوهرم برد ناراحت نشدم ولی آخه چرا اینهمه محبت و خرج !! 

حدس می‌زنم بخاطر اینه ک مدام میگ شبیه پدرش۶ .

میخواد نقش پدر بودن برا خانوادش ایفا کنه با اینکه از همه کم سن و سال تره .۳۷ سالشه .

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردها همینن تو مهمونی عوض میشن اصلا

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

شوهرم میخواست برادرشم شام دعوت کنه همزمان اونام ۵ نفرن .

حقیقتش با اونا مشکل دارم و دوسالی هست با اکراه رفت و آمد میکنم . جاریم خیلی تو زندگیم دخالت کرد حتی بخاطر اون مهریمو بخشیدم درسته امتیاز حق طلاق گرفتم و یسری چیزا دیگ اما دلم سیاهه .بهش گفتم ن همینا بسه آخه خواهرش از راه دور میاد

عزیزم مردا همشون همینن 

جونشون در میره واسه خواهرا و مادرشون 

پدر منم همینطوره 

حاصله مارو تیکه تیکه کنه جلو پای مادرش و خواهراش 

و جالبه این همه بهشون محبت میکنه به بدترین نحو ممکن جوابشو میدن

چ شوهر رو مخی داری اه 

چرا یک دبه بهش داد جوگیر 

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
وای از این مردا کاش ازدواج نمیکردن و تو خونه میموندن

اینا بعد ازدواج این میشن قبلش اثلا ن کسی ب اینا محل میده ن اینا ب کسی کلا خواهر مادر نمیدونن چیه

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم

وای شوهر منم همینه 

هر دفعه که دورهمی نوبت ماست انقدر برنج میپزم که میدم ببرن😪 

اصلاً درست بشو نیست 

هر دفعه هم باهم بحث میکنیم من میگم به تو مربوط نیست 

ولی بازم به قول شما انقدر استرس میده که منم میترسم میگم نکنه کم باشه زیاد میپزم 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

بارها سر برادراش تو نامزدی بدون دلیل بهم تیکه انداخته یا تندی کرده .

مثلا یبار گفت فکر کردی برادرام ول میکنم شده تو رو طلاق میدم ولی با اونا هستم .البته همینم شد ولی مدل دیگش دقیقا ۶ ماه بعد عروسیم منو وادار ب بخشش مهریه کرد با وساطت خانواده برگشتم .اونموقع بخاطر برادراش بود بخاطر دخالت های زیاد جاریم تو زندگیم . برادرشوهرام شایع کردن ک شوهرم با جاریم رابطه داره.

شوهر همین جاریم گریه وزاری ک دیدی چجوری آبروم رفت !! 

شوهرمم شب اومد با کتک بهم گفت مسبب همه اینا تو هستی و برای اینکه ثابت کنی باید مهریتو ببخشی .

گوشی موبایلمو گرفته بودو تا میتونست شبش اذیتم کرد و تحقیرم کرد .. صبح عین ی مرده متحرک فقط حرکت کردم امضا کردم تا تموم شه این زندگی اما نشد و بعدها بدتر بدتر شد