یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دست راستتو بزار رو قلبت ۱۴ بار بگو «الا بذکر الله تطمئن القلوب» گاهی دردای اصلی ما برمیگرده به روح و روان و افکارمون ن جسممون ک هرچی شد بگیم یه قرصی چیزی بخورم زودی خوب شم روح هم مثل جسم به مراقبت نیاز داره و حتی ممکنه پریشان بشه پس روش درمان جسم رو برای روح اجرا نکنیم
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود
ممنون عزیزم انجام دادم اما خب اینا دیگه واسه من گذشته عزیز ترین آدم زندگیم از دست دادم داغ رو دلمه ...
زمان دردی رو تموم نمیکنه ولی برات عادتش میکنه داغ عزیزم تا اخر باهاته ولی هرچی میری جلوتر خاک سردت میکنه و این طبیعیه و مطمئنم هممون تجربش کردیم خدا به دل غمگین و شکستت صبر بده