2777
2789
عنوان

تاثیرات سوره بقره تو زندگی من

11514 بازدید | 35 پست

سلام من از ابان ۱۴۰۲ برای اینکه به خودم ثابت کنم که این تاثیری که میگن سوره بقره داره حقیقته یا نه دروغه شروع کردم به خوندنش دیقا یادمه ۱۳ ابان ۱۴۰۳ رفتم یوتیوب سوره بقره رو با صدای احمد العجمی دانلود کردم و از همون سیزدهم شرو کردم به خوندنش و یک ساعتو ۵۰ دیقه طول میکشید...اولاش خیلی سخت بود برام خوندنش چون بلد نبودم و روان نبودم تو خوندنش و به کندی پیش میرفتم تا کم کم که باصدای بلند میخوندم کم کم روان شدم سه روز اول بدون هیچ حسی میخوندمش ولی از سه چهار روز به بعد تو قلبم یه ارامش عجیبی حس میکردم و واقعا تنها چیزی بود که بهم همچی ارامشی داده و قسم میخورم تا بحال هیچجا این ارامشو پیدا نکردم...قبلنا برای دردام میرفتم با دیگران حرف میزدم تا ی کم اروم بشم الان ک درد دارم میرم سوره بقره میخونم تا به ارامش برسم...تک تک اتفاقاتی که برام میوفتاد یادداشت میکردم باورتون میشه معجزه دیدم  و کارام بصورت عجیبی زود راه میوفتاد مشکلاتم حل میشد انگار کسی منو به اون ادما سپرده بودن که من میرم پیششون و کار منو زود راه بندازن واقعا مدرک اصلی دانشگامو ک باید پول زیادیم میدادم بصورت معجزه واری تو یک ماه دستم رسید ...رفتم ی شهر دیگه برای ی کار اداری گفتن حداقل دو ساعتی طول میکشه بابا کار اداری اینجوریه و سخته قسم میخورم همون که رسیدم جلو در اون اتاق مورد نظر اون اقاهه وسط اتاق بود منو دید با چنتا برگه و گفت باید یه ساعت وایستی تا بیام گفتم اخه از ی شهر دیکه اومدم گفت باشه و باز برگشت نشست و کارای منو جور کرد توی ده دیقه دیقا پشت سر من یکی دیگه هم اومد ب اون گفت باید ی ساعت دیکه بیای من میرم بعدا بیا...و من فقط ده دیقه کارم طول کشید برگشتم شهرمون تو کمال ناباوری...ارومتر شده بودم اون حالت خشونت تو رفتارام نبود دیگه و بقیه متوجه این رفتارم شده بودن...شنیدم که سوره بقره با هر حرفش یا با هرکلمه اش فرشته یا فرشتگانی داره که وقتی کسی میخونه اون فرشته ها نازل میشن اونجا ...خدایی من با تمام وجودم معجزه سوره بقره رو دیدم  خیلی دوس دارم این راهی که من ازش نتیجه مثبت دیدم و نفع بردم شماهم به کار ببرین و سود ببرین...بی برو برگشت تاثیراتشو تو زندگیتون حس میکنین...منی که حتی نماز نمیخوندم ولی تاثیراتشو دیدم تو زندگیم...من بقره رو خیلی راحت میتونستم بخونم دیگه برام سخت نبود خدایی چون عاشقش شده بودم و الانم عاشقشم ...ینی حسی که بهش دارم به هیچی ندارم...و از خدا ممنونم که این مسیر رو گذاشت سرراهم😍🥰

ی بار از دو نفر ک با ابروم بازی کرده بودن  و شنیده بودم دارن میرن اونور اب و وسط قران خوندنم دلم بدجور گرفت تو دلم گفتم خدایا پس حق من چی اونا میخان برن اونور اب خوش بگذرونن پس حق من چی میشه ؟!اشک میریختما از اعماق قلبم میومد داغ داغ انقد ناراحت بودن همون لحظه ی ایه جلو چشام انگار برجسته شد گفته بود که :

بقیه تو کامنت👇

آیا ندانستی که خدا بر هر چیز قادر است؟ و دیقا ایه بعدیش این بود 

آيا ندانستی كه حكومت آسمان‌ها و زمين از آن خداست؟ و جز خدا براى شما هيچ ياور و سرپرستى نيست.

انگار بهم گفت نگران نباش اونا هرجا برن من مالک و پادشاه اونجام شاید از اینجا برن ولی از دست من نمیتونن فرار کنن و حقشون کف دستشون میذارم...

خیلیییی برام عجیب بود کاش میتونستین ی ثانیه اون لحظه ای ک من زندگی کردمو زندگی کنین که بفهمین چی میگم...

اینو بگم من حدود شیش هفت ماه کاملا هرروز سوره بقره رو میخوندم چون واقعا معتادش شده بودم و بهم بدججووووور ارامش میداد😍🥰ولی متاسفانه دو سه ماهی ازش جدا شدم ولی بازم دوباره شروع کردم به خوندنش چون واقعا ارامش میده بهم...

لطفا شما هم شرو کنین به خوندنش اگر مث من ایمان درست حسابی هم نداشته باشین قطعااا عاشقش میشید...و تاثیراتشو میبینی و اگر مداومت کنین بالاخره نتیجه هاشو با تمام وجود درک میکنین...

با عشق به همتون😍🥰😘❤❤❤

خیلییی دوستون دارم...چه انجام بدین چه انجامش ندین...😍🥰🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😍😍😍انشالا از فردا

من قبلش با خدا معامله کرده بودم ولی خدایی بشدت تاثیر گذار بو. خودمو اینجوری قانع کرده بودم که من شیش ساعت راحت تو اینستا و فضای مجازی میچرخم الکی چرا باید یک ساعتو پنجاه دقیقه برام سخت باشه اخه

من قبلش با خدا معامله کرده بودم ولی خدایی بشدت تاثیر گذار بو. خودمو اینجوری قانع کرده بودم که من شیش ...

من جز اول رو حفظ کردم تو بچگی بعد این همه سال زحمت خواندنش به خودم ندادم با تاپیکت از خودم خجالت کشیدم 

من چهل و پنج روز گوش ‌دادم یه مدتیم هست دارم میخونم ارامشو قبول دارم من پرخاشگریمم اوکی شده ولی چیزی ...

میدونی من همون اولین شبی که شروع کردم به خوندنش یه دفتر بزرگ اوردم گفتم خدایا من اینارو میخام ازت حالا من سوره بقره رو میخونم ببینم واقعا اینی ک میگن راسته ک معجزست یا نه ...الان یادم نیست ک دیقا چیا نوشتم تو دفترم ولی فک کنم خیلیاش ارزوهای طولانی مدته و اینجوری نیست یکی دو سه روزه بشه بهش رسید ولی خدایی راه زندگیمو برام باز کرد چون ادم فقطی دونه مشکل نداره واقعا مشکلات زیادی تو زندگی هستک خدا همشو برام هموار کرد و همین باعث میشد انقد انرژی روشون صرف نکنم و خسته نشم و زود ب نتیجه نیرسید بخدا‌..ولی باز من ایمان دارم معجزه میکنه...الانم سوره بقره رو پلی کردم داره پخش میشه تو خونه...