2777
2789

سلام بچه ها من الگوی گوشی سامسونگم رو فراموش کردم حقیقتا هرچی زدم یادم نیومدم خیلی اطلاعاتش برام مهمه راهی هست که بدونه ریست و فلش بشه قفلشو باز کرد؟چیکار کنم به خاطرم بیاد یک هفته دستم نبوده از حافظم پاک شده

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

قشنگ فک کن 

نشد باید فلش بزنی راهی نیس 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی کاغذ قلم بگیر دستت ب حروف اسمت اشکال مربع لوزی اینا دقت کن بکش شاید ازشون آشنا اومد

دقیقا همین کارو کردم ولی اصلا یادم نمیومد گیج تر شدم خیلی ناراحتم کاش راهی بود

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

اثر انگشت هم نداره ؟ چهره ؟

فعلا اطلاعاتتو انتقال بدی تا رمزت پیدا بشه

یا همون انتقال بده فلش کن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥