2777
2789
عنوان

واقعا نظرم عوض شد🥲

288 بازدید | 18 پست

وقتی سنم کمتر بود دیدگاه متفاوتی نسبت به اقشار مختلف داشتم ولی کم کم تغیرکردم مخصوصا مخصوصا توی نی نی سایت که سایت عجیبیه 

مثلا فکر میکردم طرفداران فمنیست و حق و حقوق زنان خوهان برابری و ارزش و بها دادن به خانوم ها هستن ولی بعضی ها بیشتر دنبال مرد ستیزی هستن 

یا مثلا فکر میکردم خانوم های مذهبی مودب و راستگو و پاکدامن  باشن و خیلی نگران اعمال خودشون باشن ولی با کسایی برخورد کردم که  بد دهن و دنبال توهین و تهمت به بقیه هستن 

اینکه فهمیدم تعصب توی همه جور آدمی هست از تحصیل کرده متعصب تا بی سواد متعصب و از دیندار متعصب تا بی‌دین متعصب و...

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲

باید اسمش و بزارن دارک سایت

واقعا جای ترسناکیه

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

افرین توی هر قومیت و هر قشر و مذهبی خوب  و بد هست نمیشه همه رو با ی معیار سنجید 

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید اسمش و بزارن دارک سایتواقعا جای ترسناکیه

یکی میگفت نی نی سایت هر جای دنیا بود مسئولش رو سه بار اعدام میکردن😂 ولی توی ایران سایت محبوبیه

یکی میگفت نی نی سایت هر جای دنیا بود مسئولش رو سه بار اعدام میکردن😂 ولی توی ایران سایت محبوبیه

راست گفته خب🤣😃

بنظرم ترسناکه 😀

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

افرین توی هر قومیت و هر قشر و مذهبی خوب و بد هست نمیشه همه رو با ی معیار سنجید

آره دقیقا ولی این رفتار ناسنجیده که بعضی ها از عمد انجام میدن باعث دیدگاه منفی به اون قشر میشه  

آره دقیقا ولی این رفتار ناسنجیده که بعضی ها از عمد انجام میدن باعث دیدگاه منفی به اون قشر میشه

نه عزیزم ربطی به قشر نداره این ادم خودش رو خراب می کنه

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
اره واقعا کسی میاد اینجا می‌ترسه 😂

واقعا قضاوت زیاده مشاوره های غلط زیاده بعضی از تجربه های بقیه ترسناکه 

بخاطر همینه که من ازش میترسم

واقعا قضاوت زیاده مشاوره های غلط زیاده بعضی از تجربه های بقیه ترسناکه بخاطر همینه که من ازش میترسم

آره واقعا واسه همینه که میگیم جو اینجا سَمیه‌ 

آره واقعا واسه همینه که میگیم جو اینجا سَمیه‌

👍🏻👍🏻دقیقا

پیرو پیام تون در یک تاپیک دیگه 👇

شما ندیدی دلیل بر نبودنش نیست دوست عزیز 

تهمت زدن از انسانیت به دوره 

با چشم باز اگه نگاه کنین میبینین 😊

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
پیرو پیام تون در یک تاپیک دیگه 👇شما ندیدی دلیل بر نبودنش نیست دوست عزیز تهمت زدن از انسانیت به دوره ...

بله عزیزم در جریان هستم که بعضی ها کمک می‌کنن اجرشون هم با خدا باشه❤💚

ولی تجربیاتی که داشتیم خلاف این هم بوده که بدجوری ناامید شدیم

بله عزیزم در جریان هستم که بعضی ها کمک می‌کنن اجرشون هم با خدا باشه❤💚ولی تجربیاتی که داشتیم خلاف ای ...

روز خوبی داشته باشی عزیزدلم ❤️

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷