2777
2789
عنوان

خانومای وارد بشده مسائل حقوقی

93 بازدید | 10 پست

درسته که حضانت دختر تا 7سالگی با مادره و اینکه شنیدم از نه سالگی خود بچه انتخاب میکنه پیش کی باشه

خدایا همه منتظرا ب زودی زود مامان بشن  
عه الان دیدم چه اشتباهی کردم تو تاپیکم معذرت از همه

چی شده ؟

شنیدم تا 7 سال با مادر دختر 

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی شده ؟ شنیدم تا 7 سال با مادر دختر 

بشده نوشتم اشتباه تایپی شده گفتم معذرت میخوام..موضوع این بود خانومای وارد ب مسائل حقوقی.... مورد دومو اطلاعی ندارید؟ 

با سلام 

فرزند دختر بعد از سن ۹ سالگی از سن حضانت خارج و میتواند تصمیم خود را مبنی بر زندگی با پدر یا مادر اعلام کند

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
با سلام  فرزند دختر بعد از سن ۹ سالگی از سن حضانت خارج و میتواند تصمیم خود را مبنی بر زندگی با ...

سلام دوست عزیز ممنون...شما وکالت خوندید ؟چند تا سوال دیگه هم داشتم

سلام دوست عزیز ممنون...شما وکالت خوندید ؟چند تا سوال دیگه هم داشتم

بله بفرمایید

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
بله درسته دختر از 9 سالگی و پسر از 15 سالگی خودش انتخاب میکنه با پدر باشه یا مادر

چه خوب ک بچم دختره ممنون از پاسخگوییتون

اگر طلاق توافقی باشه این حق و داره ک حق حضانت تا 7سالگی رو ازم بگیره بعد رضایت ب طلاق بده ؟ 

ببین نمیشه گفت حق تو طلاق توافقی طرفین ممکنه تو این موارد توافق کنند اما میتونه این پیشنهاد رو بده اگر شما قبول کنید اتفاق میفته