2789

خستم از بس استرس آينده رو دارم...همش ميگم واقعا من هميشه با شوهرمم؟؟زندگيمون تداوم داره؟؟دورو برم يه عالمه زن وشوهر خوب و رمانتيك بعد كلي زندگي تو سالاي بالاي زندگي مثلا ٢٠سال ١٤سال دارن طلاق ميگيرن...يكيشونو رسمااا باور نميكنم...واقعا ما بايد به آيندمون خوش بين باشيم؟؟؟همش ميگم چي ميشه درآينده اونام چندسال قبل خوب و خوش زندگي ميكردن...اخه ادم وقتي داره زندگي ميكنه همه چيشو وقف زندگيش ميكنه خيلي سخته كه سرانجام بپاشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برای آینده برنامه ریزی میکنم ولی با زمان حالم خوش میگذرونم

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

راستشو بخوای چندبار این از ذهنم گذشته نکنه ماهم خدا نکرده باهمه خوشبختی الانمون بعد کلی سال زندگی جداشیم 

ولی بیشتر از اون فکر میکنم نکنه بیماری شرایطمونو خیلی تغییر بده از این خیلی بیشتر میترسم 

خدا نیاره برای هیچ کسی 

الهی آمین 

اره خیلی فک میکنم به اینده

تو جامعه ما زندگي كردن مث زهرماره تا زندگيتو داري هزارجور زحمت واسه حفظش بعدشم زن كه طلاق ميگيره ميمونه با هزارجور مشكلات...امنيت فكري نداريم...هميشه هردوسر هرچيزي واسه ما زنا مشكلات داره...اخه ادم چطوري شاد باشه تو اين جامعه

من مجردم. همیشه به آینده و تنها موندنم فکر میکنم. به اینکه چند سال دیگه چجوری با تنهایی کنار بیام😓😓😓

❤الله♥️🌺خدایا سختی ها با تو آسان میشود، ای بهترین رفیق روزهای سخت🌺

من همش فک میکنم با سختی ها میسازم،تو خوشی ها یکی دیگه میاد صاحب میشه،بااینکه شوهرم اصلا اینجوری نیست وخیییلی مطمئن رفتار می‌کنه 

اصلا من به جهنم*ولی این بارون نم نم*دلش میگیره مارو*توی این کوچه نبینه