2777
2789
عنوان

کیا گوش شنوا هستن

1197 بازدید | 94 پست

حالم گرفتس. ده سال پیش که ازدواج کردم و عروس شدم هزار آرزو داشتم.اما همه چیز بهم ریخت.براتون تعریف میکنم زندگیم چطور گذشته.هیچوقت فکر نمیکردم بگم اما حالا روحیم خیلی بهم ریختس و احتیاج دارم به درد دل.

من میخواستم با یه پسری ازدواج کنم که برادر هم اتاقی دانشگاهم بود.خیلی دوسش داشتم و دوستم داشت.سه بار اومدن خواستگاری اما چون خانوادم سنتی هستن و عاشق شدن دختر مصیبت محسوب میشد یک کلام گفتن نه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسال این جریان طول کشید.من دیگه ناامید شده بودم، اونم همینطور و گفت من دیگه نمیتونم هی بیام و نه بشنوم و رفت. منم گفتم به اولین خواستگار جواب مثبت میدم. و دادم. به پسرداییم.

همه تو فامیل ازش تعریف میکردن که چشم پاکه، که راستگو هست، که انسانه، منطقیه. هیچکس توجه نکرد که کار نداره، تحصیلاتش ناتمام مونده و خیلی چیزای دیگه. منم که گفتم گفتن اشکال نداره حمایتتون میکنیم.

دومین ماه تاهل من با تصادف بدی گذشت.تصادفی که پدرم راننده بود و برادرم فوت کرد.یه برادر دیگم و مادرم ضربه مغزی شدن و خودم استخون پام خرد شد و چهار ماه ویلچر نشین شدم. تو این مدت همش همسرم ازم نگهداری کرد.برام لگن گذاشت، تر و خشکم کرد.من با داداشم خیلی جور بودم، اون که رفت انگار یه خلا تو زندگیم به وجود اومده بود اما سعی کردم با همسرم برطرفش کنم

این شد که خیلی وابستش شدم. خیلی دلبسته شدم و خب واقعا هم خوب بود، خوبی میکرد، اما سر کار نمیرفت و خرجمون رو خانواده ها میدادن.براش پی کار گشتم و نرفت.و من تازه فهمیدم همه چیز یه جور ناجوری داره پیش میره

یه مدت که گذشت دیدم حالم بده، حالت تهوع دارم، زود زود میرم دستشویی. بیبی چک گرفتم و بله. باردار بودم.رفتم دکتر و دکتر هم گفت که بله بارداری. اما شرایطم اصلا مناسب بچه دار شدن نبود.