2821
2789
عنوان

وسواس و بیماری های خطرناک

388 بازدید | 24 پست

بچه ها وسواس فکری شدید مثل وسواس من باعث بیماری های خطرناک مثل خدایی نکرده سرطان و ام اس میشه؟

اخه افکار من هر ثانيه فکرای منفی داره و داره عذابم میده بخاطر ترس از مرگ ترس از دست دادن عزیزان 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوستان ی چیزی بگم من دوسال پیش دقیقا افکارم همین بود اخر سرطان اومد سراغ مامانم. نکنید اینکارو فکراتون مثبت کنید هرروز با خودتون بگین من دارای سلامتی ثروت وخوشبختی فراوان هستمم. بعدش ب این فکرکنید اگ خداینکرده هم مریض بشین صددرصد درمان میشین . پس بااین افکار سمی خودتون آزارندین 

نمیدونم چرا اینجا میام همع میگن ام اس  بیماری خطرناک و فلان بیسار بدتر به ما هم استرس وارد میشه یعنی درواقع حالت عادی فکر نمیکردم بیماری که ممکنع داشتم خطرناکه چون حالم خوبه اما اینجا همع دارن قسم و اینه میدن تروخدا بگو این بیماری رو تدارم

دیروز یه خانمی که ۱۰۰۰۰ بار از من پرسید بگو که این نیست تروخدا 

استاتر قصد ناراحت کردنتو ندارم اما خوب اونجور که فکر میکنی وحشتناک نیست ام اس فقط ما وحشت میکنیم با وحشت شما

دوستان ی چیزی بگم من دوسال پیش دقیقا افکارم همین بود اخر سرطان اومد سراغ مامانم. نکنید اینکارو فکرات ...

اخی عزیزم

از مرگ اطرافیان وحشت دارم ذهنم میگ مثلا فلان چیزو دو بار انجام بده کسی نمیره انجام ندم در عذابم مثل این ۴ ماه اخیر

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792