2777
2789

من تنبلی داشتم و دوسال پیش یه سقط داشتم ودیگه باردار نشدم و این ماه در کمال ناباوری متوجه شدم باردارم و تستم مثبت شد.

خواستم یه کمک به شماهایی که به این علت باردار نمیشید بکنم با کارایی که انجام دادم و باعث شد باردار بشم.

۱حتی اگه علائم عفونت ندارید حداقل یکماه قبل اقدام برای عفونت باکتریایی و قارچی(پماد کلیندازول)مصرف کنید و تو اون تایم به هیچ وجه رابطه نداشته باشید تا التهاب بدنتون بخوابه

۲ ورزش فقط ایروبیک سریع...یوگا و این حرفا همه الکیه.با مربی ثبت نام کنید که حرکات سریع انجام میده و سر کلاس تنبلی نکنید.

۳ غذا از هرچیزی که دوست دارید بخورید.طبع سرد و گرم و اینا گفتن باعث استرس خودتون میشه و این استرس از بارداری جلوگیری می کنه.

۴به خودتون تلقین کنید من دیگه قرار نیست باردار بشم و باید فقط شاد باشم و اون ماه با حس اینکه قرار نیست بارداری صورت بگیره بگذرونید.

کسایی ک تنبلی تخمدان دارن مشکلشون استرس زیاده و هر چیزی ک باعث هیجان بشه براشون خوب نیست مثل ایروبیک 

پیاده روی و رقص و یوگا عالیه 

من خودم با اینا خوب شدم .

ایروبیک اصلا خوب نیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا همین نتیجش الان کنارم خابه

من خیلی اذیت شدم و دوست دارم بقیه بدونن و بهشون کمک بشه که زودتر نتیجه ببینن.با دوماه ایروبیک رفتن مشکلم حل شد در حالی که قبلش از بعد از سقط فقط یوگا رفتم

اخ قربون ادن چیز فهم منم بدون استرس و بیخیالی باردار شدن تنبلی تخمدان دارن داشتن دوساله اقدام بودم . بعدش باکمال ناباوری باردار شدم

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
کسایی ک تنبلی تخمدان دارن مشکلشون استرس زیاده و هر چیزی ک باعث هیجان بشه براشون خوب نیست مثل ایروبیک ...

نه اتفاقا برعکس حرفای بقیه که میگن ایروبیک خوب نیست برای من خیلی جواب داد.منم برای همین یوگا میرفتم ولی هرروز بدتر از دیروز میشدم.ایروبیک چربی دور شکم رو کم می کنه نه یوگا

نه اتفاقا برعکس حرفای بقیه که میگن ایروبیک خوب نیست برای من خیلی جواب داد.منم برای همین یوگا میرفتم ...

برمیگرده 

من دوستم میرفت ولی دوباره برگشت 

ورزش ولش کنی برمیگرده 

یوگا آرومت میکنه مشکلتو از اصل حل میکنه 

قرار نیست با یوگا سریع لاغر بشی 

برمیگرده من دوستم میرفت ولی دوباره برگشت ورزش ولش کنی برمیگرده یوگا آرومت میکنه مشکلتو از اصل حل میک ...

حتی تو دوسال؟من دو سال یوگا رفتم با مربی عالی اما فایده نداشت.بحث اینه با ایروبیک به راحتی جواب گرفتم.خیلیا یوگا میرن و میگن بی فایده است.حداقل بدونن دوماه ورزششون رو بکنن ایروبیک تاثیرش رو ببینن.

حتی تو دوسال؟من دو سال یوگا رفتم با مربی عالی اما فایده نداشت.بحث اینه با ایروبیک به راحتی جواب گرفت ...

نه عزیزم 

یوگا برای بیشتریا جوابه اگه مداوم بیای 

ایروبیک موقتیه 

حالا امیدوارم واسه شماها دائمی جواب بده.