2777
2789
عنوان

مهریه چهارده تا کمه بنظرتون

741 بازدید | 23 پست

خیلی از آقایون الان بخاطر قیمت بالای سکه میگن بیشتر از ۱۴ تا نباشه.

از طرفی هم من فکر میکنم مهریه دختر خیلی کم باشه آقا میتونه راحت خیانت کنه و بره زن دوم بگیره. اونوقت خانوم کوچیکترین اعتراضی بکنه مرده میگه پرتت میکنم خونه بابات مهریه ات هم کمه.

شما قبول دارید مهریه ۱۱۰ تا یا بالاتر باعث حفظ حقوق و ارزش زن میشه؟؟

اخراج افاغنه مطالبه ملی. افغانی متجاوز باید برگرده کشور خودش

نه مرد اگه بیشعور و نامرد باشه 500 تام باشه یواشکی کارشو میکنه

لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان ۱۴تا حدود ۶۰۰_۷۰۰,میشه،میتونن بگن ۱۴تا به سه دنگ خونه،معقوله

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          

مهریه من ۱۴ تاست، ربطی ب تعداد مهریه نداره، جوری قسط بندی میکنن که اصلا چشمگیر نیست و عملا نمیشه روش حساب کرد، دعا کن طرفت خودش آدم باشه وگرنه تعداد سکه هیچ کسو به زندگی متعهد نمیکنه.

بنظرم ۱۱۰ خوبه ۱۴ واقعا کمهههه

واقعیتش اینه قانون ازدواج تو ایران اصلا شبیه ازدواج نیست شبیه معامله و خرید و فروشه 

زن‌ اگه مهریه نداشته باشه بخدا مجانی به فروش میره 

حق طلاق کاملا با مرده هر موقع دلش خواست میتونه زن رو طلاق بده 

در واقع زن تو اون زندگی هیچ تعهد و ضمانتی نداره 

چطور میشه با ۱۴ تا سکه ازدواج کرد و عمرو به پای یکی گذاشت؟ 

اندازه موهای سرم خانمای ۶۰ ۷۰ ساله دیدم که سر پیری شوهرشون طلاقشون داده مهریه و حق و حقوقی هم نداشتن 

۱۴ تا خیلی کمه ۱۱۰ تا عرف و معقوله بنظرم

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
مهریه من ۱۴ تاست، ربطی ب تعداد مهریه نداره، جوری قسط بندی میکنن که اصلا چشمگیر نیست و عملا نمیشه روش ...

مگه خونه و ماشین طرف توقیف نمیشه؟

اخراج افاغنه مطالبه ملی. افغانی متجاوز باید برگرده کشور خودش
بنظرم ۱۱۰ خوبه ۱۴ واقعا کمههههواقعیتش اینه قانون ازدواج تو ایران اصلا شبیه ازدواج نیست شبیه معامله و ...

یکی از،دوستام بعد ۱۴ سال زندگی با دوتا بچه یهو شوهرش گفت طلاق بگیریم بچه هاشم ب دوستم وابسته بودن آوند پیشش مادر پدرم مستاجر. نابود شد تا بتونه کم کم سرپا وایسه

مهریشم ۱۴ تا بود اندازه پول پیش یه خونه شد فقط

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736