سلام به همگی
من چند ساله ازدواج کردم و یه بچه دارم.خانواده همسرم زیاد باما خوب نیستن.همسرم خیلی به من بی احترامی میکنه و زیاد ارزشی برام قائل نیست خصوصا تو جمع و جلوی خانوادش و جاریم. برای بچم تولد گرفتم و خانواده همسرمو دعوت کردم و میخواستم روحیه بچه عوض شه
وقتی مشغول پذیرایی و ریختن و اوردن چای و میوه بودم همسرم کیک رو برید تقسیم کرد و برای همه تیکه های بزرگ گذاشت و برای من چیزی نزاشت! بهش گفتم یه جور تقسیم میکردی به همه برسه نگاه کرد گفت همه دارن! گفتم من ندارم گفت ازین بخور! مال خودش که حتی چنگالم اضافه نزاشته بود ،من یه چنگال برداشتم یه تیکه کوچیک گردو خوردم و گذاشتم کنار خودش خورد بقیشو . بعداز مراسم گفتم چرا برام نزاشتی و اینجوری تقسیم. کردی گفت ایناها کیک بردار بخور! نیم مونده خودشو!! یا بخور یا حرف نزن!!
قبل از مجلسم یه بحثی داشتیم همسرم گفت یه کادو برای بچه جاریم بخریم من قبول نکردم (معمولا هروقت میان یا میریم کادو میگیرم) چون پسرم حساس شده و از وقتی این بچه دنیااومده تمام توجهات سمتش بوده خواستم روز تولدش فقط مال خودش باشه بچه رو دوست دارم ولی نوزاده و متوجه خریدن و نخریدن نمیشه.همسرم سر اینم خیلی ناراحت شد. نمیدونم کارم اشتباه بوده؟ بااینجور رفتارا که کمم نیست و همیشه ناراحتم میکنه چیکار کنم.