2777
2789
عنوان

تولد بچه باخانواده شوهر و جاری

234 بازدید | 28 پست

سلام به همگی

من چند ساله ازدواج کردم و یه بچه دارم.خانواده همسرم زیاد باما خوب نیستن.همسرم خیلی به من بی احترامی میکنه و زیاد ارزشی برام قائل نیست خصوصا تو جمع و جلوی خانوادش و جاریم. برای بچم تولد گرفتم و خانواده همسرمو دعوت کردم و میخواستم روحیه بچه عوض شه 

وقتی مشغول پذیرایی و ریختن و اوردن چای  و میوه بودم همسرم کیک رو برید تقسیم کرد و برای همه تیکه های بزرگ گذاشت و برای من چیزی نزاشت! بهش گفتم یه جور تقسیم میکردی به همه برسه نگاه کرد گفت همه دارن! گفتم من ندارم گفت ازین بخور! مال خودش که حتی چنگالم اضافه نزاشته بود ،من یه چنگال برداشتم یه تیکه کوچیک گردو خوردم و گذاشتم کنار خودش خورد بقیشو . بعداز مراسم گفتم چرا برام نزاشتی و اینجوری تقسیم. کردی گفت ایناها کیک بردار بخور! نیم مونده خودشو!! یا بخور یا حرف نزن!!

قبل  از مجلسم یه بحثی داشتیم  همسرم گفت یه کادو برای بچه جاریم بخریم من قبول نکردم (معمولا هروقت میان یا میریم کادو میگیرم) چون پسرم حساس شده و از وقتی این بچه دنیااومده تمام توجهات سمتش بوده خواستم روز تولدش فقط مال خودش باشه بچه رو دوست دارم ولی نوزاده و متوجه خریدن و نخریدن نمیشه.همسرم سر اینم خیلی ناراحت شد. نمیدونم کارم اشتباه بوده؟ بااینجور رفتارا که کمم نیست و همیشه ناراحتم میکنه چیکار کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار درستی کردی برای بچه جاری نگرفتی چون بچه خودت حس بدی میگرفت

و راجع ب کیک هم یه ظرف برمیداشتی و تیکه کیک همسرتو نصف میکردی جدا برا خودت میذاشتی کنار

روز بعد وقتی سرحال بود بهش میگفتی من ناراحت شدم برای من یه تیکه کیک جدا نذاشتی 

حق دارید 

همسرتون احترام بلد نیست ومقصر هستن 

باهاش حرف بزنید وبگید احترام بزار تا بچه وبقیه هم  یاد بگیرن ، مگرنه منم بلدم جلو بقیه نادیده بگیرمت وتلافی کنم 

اما میدونم این راهش نیست

کار درستی کردی برای بچه جاری نگرفتی چون بچه خودت حس بدی میگرفتو راجع ب کیک هم یه ظرف برمیداشتی و تیک ...

اصلا خود کیک و کیک خوردن برای من  مهم نبود فقط اینکه تو هر شرایطی کیک داشتن رو حق من نمیدونه برام عجیبه! 

حق دارید همسرتون احترام بلد نیست ومقصر هستن باهاش حرف بزنید وبگید احترام بزار تا بچه وبقیه هم یاد ب ...

من هزاران بار باهاش حرف زدم. فکر کن مراسم جهاز جاریم همه رو دعوت کرده بودن بعد به من نگفته بود مراسمه! من جهازم چند برابر جاریم بود دلیلی نداشت بمن نگه ولی کاری کرد همه فکر کنن من حسود بودم شوهرم بهم نگفته