2777
2789
عنوان

تولد بچه باخانواده شوهر و جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 28 پست
اگه شرایطشو داری،در آرامش جدا شو،رابطه عاری از احترام، خیلی وقته تموم شده است

جدا شم چیکار کنم کجا برم بچه دارم عاشق باباشه خانواده پدری ندارم پشتیبان ندارم بعداینکه بگم سر کیک جداشدم؟ نمیدونم واقعا 

چرا به خانوادش سرویس دادیاصلا نباید دعوت میکردی و دیگه نگو بیلن بشوهرت بگو لیاقت ندازینمیدونم‌چزا ای ...

بخاطر کار همسرم هرروز خانوادش میرن پیشش و کلا باهم در ارتباطن . من دعوت نکنم فقط خودمو جدا کردم. اتفاقا خیلی راضین که ما نریم فقط خودشون باشن و پسرشون . غیر مستقیمم گفتن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید ح خیلی. نفهمه همسرتچجوری اینا رو تحمل میکنید خداییینی چی که برای بچه جاری کادو بخری

برادرشوهرم خدای سیاسته از وقتی زنش باردارشده و ماههای اخربود به بچه من هرازگاهی پول میداد حالانه زیاد ولی میداد خودش رسمو گذاشت و همسرمم گفت چون میده منم باید بهترو بیشتر بدم! حالا بگذریم که وضع برادرش خیلی عالیه و بهترین زندگیو داره و ما معمولی هستیم

جدا شم چیکار کنم کجا برم بچه دارم عاشق باباشه خانواده پدری ندارم پشتیبان ندارم بعداینکه بگم سر کیک ج ...

اگر نمیتونی،این موضوع بسته است اما خودت گفتی رفتارهای اینطوری زیاد داره،پس موضوع همین یه بار نیست،اگر به این نتیجه رسیدی که قابل اصلاح نیست،ازش تا حد امکان فاصله بگیر،و سعی کن جلوی دیگران طوری رفتار نکنی که انگار یه خانواده کامل و خوشبخت داری،چون در اینصورت وقتی بهت بی توجهی یا بی احترامی میکنه،بیشتر ناراحت میشی،بزار بقیه واقعیتشو متوجه شن،این برای تو اُفت نیست و بابتش شرمنده نباش و هیچوقت سعی در ساختن وجهه ای بهتر از اونی که هست واسش،نداشته باش

اگر نمیتونی،این موضوع بسته است اما خودت گفتی رفتارهای اینطوری زیاد داره،پس موضوع همین یه بار نیست،اگ ...

ببین انقدر سیاست داره که اصلا نمیتونی بگی بده. مثلا ظرف کیک کاملا جلوی منه ولی خودش میخوره! یا جلوی مادرش جوری زمینو میسابه که بگن چه مرد خوبی! بعد هم خانواده ای داره که میگن مرد هرچی باشه خوبه! 

ببین انقدر سیاست داره که اصلا نمیتونی بگی بده. مثلا ظرف کیک کاملا جلوی منه ولی خودش میخوره! یا جلوی ...

چه اهمیتی داره که دیگران چی فکر میکنن،ممکنه برادر من به عنوان برادر بهترین باشه،اما باید خوب یا بد بودنش به عنوان همسر رو از زنش بپرسیم،مثلاً وقتی در مورد کیک همچین رفتاری میکنه،خیلی راحت جلوی خانوادش وجهشو خراب کن،وقتی میگه از این ظرف بخور،بگو"پس چنگال منو کجا گذاشتی؟"یا توی مهمونی وقتی میری خونه مادرشوهرت،در همین حد به شوهرت احترام بزار،اصلاً طوری رفتار نکن که جنبه مظلومیت داشته باشه یا پررویی،یه حد وسط که هم جلوی بقیه شخصیت واقعیشو نشون بدی،هم حقتو بگیری،هنوز ۱۰ سال از زندگیت گذشته،دیر تیست،تغییر رویه بده