2777
2789
عنوان

من تو کلان شهر زندگی میکنم

107 بازدید | 15 پست

احساس میکنم روحم تو قفصه.. همش سردرد عصبی بهم درست میده روحم فرسوده شده فقط من اینجورم یا همه همینطور؟ 

اگ برم روستا زندگی کنم حالم بهتر میشه خسته شدم از این وضعیت

منم همینطورم

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه ماکه تو شهر های بزرگیم عادت کردلم به همه بد و خوبش سخت میشه روستا برامون اینجور جاها برلی گوتاه ...

دقیقا امروز داشتم به مامانم میگفتم زندگی تو شهر کوچیک عذابه واقعا دسترسی به هیچی نداری

دیگه ماکه تو شهر های بزرگیم عادت کردلم به همه بد و خوبش سخت میشه روستا برامون اینجور جاها برلی گوتاه ...

احساس میکنم اونجا حالم خوب میشه آینجا روحم فرسوده شده با اینکه سنی ندارم

دقیقا امروز داشتم به مامانم میگفتم زندگی تو شهر کوچیک عذابه واقعا دسترسی به هیچی نداری

اونجام خوبی و بدی خودشو داره ولی عادت چیزی نیست که بشه راحت تغییرش داد

زندگی مثل عسل شیرینه 💜 گاهی ام یه کوچولو دلو میزنه که طبیعیه دیگه💜

چقدر ادما عجیبن.من بر عکس تو شهر کوچیک زندگی میکنم.خیلی کوچیکه انگار توی قفسم وقتی میام تهران انگار از زندان ازاد شدم میرم داخل مترو الکی از تجریش تا کهریزک از پارک ارم تا کرج چه میدونم الکی سوار مترو میشم ادمای مختلف با تیپای مختلف میبینم ذوق مرگ میشم.توی شهری که الان هستیم همشون لباس محلی می پوشن و همه زنا مثل همن مردا هم شبیه به هم.چشمام خسته میشه.دلم کلان شهر میخواد با ادمای جور واجو و خیابونای طولانی هر چی میری به تهش نرسی.خسته شدم از روز مرگی

جدا چ حس حالی داری؟

متنفرم دیگه از دود و آلودگی و ترافیک 

بیرون هم میرم خیلی سردرد میشم تا بیام خونه 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
چقدر ادما عجیبن.من بر عکس تو شهر کوچیک زندگی میکنم.خیلی کوچیکه انگار توی قفسم وقتی میام تهران انگار ...

ای کاش برم تو روستایی ک هیچی نباشه فقط امکانت اولیه مث آب گاز همین خسته شدم از این شلوغی

بخدا منم میخوام خودمو نجات بدم نمیتونم آرامشمو بدم ب آسایش

خب برو ی شهر دیگه 

حالا نه روستا که بی امکانات باشه 

نه دیگه کلان شهر 

ای کاش برم تو روستایی ک هیچی نباشه فقط امکانت اولیه مث آب گاز همین خسته شدم از این شلوغی

من بیست ساله که اومدم توی شهر کوچیک به خاطر شغل همسرم.اصلا نتونستم عادت کنم.بدم میاد از جای بدون امکانات.روستا باز خوشیهای خودشو داره اینجا گرم و شرجیه

خب برو ی شهر دیگه حالا نه روستا که بی امکانات باشه نه دیگه کلان شهر

آب هوای روستا دلنشینه سکوته فقط صدا حیوانات میاد حسشو دوس دارم انگار عقده مونده تو دلم