اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بیخبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون و خوبی های بی منت 🌈🦋 سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ میگفت هرچقدر دلچرکین باشم ازت ولی دوستداشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛
چقدر ادما عجیبن.من بر عکس تو شهر کوچیک زندگی میکنم.خیلی کوچیکه انگار توی قفسم وقتی میام تهران انگار از زندان ازاد شدم میرم داخل مترو الکی از تجریش تا کهریزک از پارک ارم تا کرج چه میدونم الکی سوار مترو میشم ادمای مختلف با تیپای مختلف میبینم ذوق مرگ میشم.توی شهری که الان هستیم همشون لباس محلی می پوشن و همه زنا مثل همن مردا هم شبیه به هم.چشمام خسته میشه.دلم کلان شهر میخواد با ادمای جور واجو و خیابونای طولانی هر چی میری به تهش نرسی.خسته شدم از روز مرگی
اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بیخبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون و خوبی های بی منت 🌈🦋 سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ میگفت هرچقدر دلچرکین باشم ازت ولی دوستداشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛
ای کاش برم تو روستایی ک هیچی نباشه فقط امکانت اولیه مث آب گاز همین خسته شدم از این شلوغی
من بیست ساله که اومدم توی شهر کوچیک به خاطر شغل همسرم.اصلا نتونستم عادت کنم.بدم میاد از جای بدون امکانات.روستا باز خوشیهای خودشو داره اینجا گرم و شرجیه