2777
2789
عنوان

میگرن میشه لطفا بیایین

131 بازدید | 18 پست

من میگرن دارم ماه پیش رفتم دکتر بهم قرص  داد  ولی اصلا هیچ دردی از منو دوا نمیکنه..

میشه بگین واسه میگرن چه دارویی یا چی خوبه؟؟؟

تا ماه بعد برم دکتر 

۴شبه پشت سرهم سردرد های ناجور دارم💔واقعا کلافه میشه

کسایی که میگرن دارن چطور  باهاش کنار میان 

میگرن هیچوقت دیگه خوب نمیشه درسته؟

اون قرص ها یواش یواش اثر می‌کنه روت یعنی در طولانی مدت.

ولی علی الحساب تا خواست سرت درد بگیره سریع یه نوافن بخور .

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون قرص ها یواش یواش اثر می‌کنه روت یعنی در طولانی مدت.ولی علی الحساب تا خواست سرت درد بگیره سریع یه ...

قرص هاش مال فشار خون نمیدونم چیه ...

اصلا اینا بدرد من میخورن؟

ببین از محرک های میگرن دوری کن مثل فست فود چیپس پفک ادویه ها فلفل کافئین بادمجون سرما گرما گرسنگی عص ...

هرچی باشه بازم واقعا سرم درد میگیره یعنی کل انرژی روزمو این سر درد میگیره نمیتونم هیچکاری دیگه بکنم سردرد های کلافه کننده درد های شدید💔

هرچی باشه بازم واقعا سرم درد میگیره یعنی کل انرژی روزمو این سر درد میگیره نمیتونم هیچکاری دیگه بکنم ...

خیلی بده امیدوارم به زودی خوب بشی عزیزم.فقط یادت باشه بهترین دکتر خودتی برای خودت 

قرص هاش مال فشار خون نمیدونم چیه ...اصلا اینا بدرد من میخورن؟

لابد قرصش مفیده واست من دوره وخیم میگرنم گذروندم کمی بهتر از گذشته شدم

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اسم قرصت چیه؟ من به عنوان مسکن میگرستاپ میخورم.

چند وقت پیش هم پیش یه دکتر رفتم که بهم ویتامین ب ۲ دادکه روزی یکی یا دو تا میخورم، این به نظرم خیلی موثر بوده، شما هم بخور چیز بدی نیست، ویتامینه و متخصص هم تجویز کرده.

تجربه ی خودم، مکمل منیزیم و خوردن آب زیاد در روز هم خیلی تاثیر داره روی کمتر عود کردن میگرن.

من دو ساله درگیرشم .البته من کلاستر دارم تفاوت کمی داره با میگرن  و تقریبا هر روز دارم گاهی اونقدر شدیده که بیناییم دچار اختلال میشه فشارم بالا میره و به نور و صدا و گرما بشدت واکنش نشون میده بدنم 

تا الان تنها چیزی که مطمئنم بهترم میکنه و باعث میشه روز دچارش نشم خواب به موقع و به اندازست . اصل کار زود خوابیدنه . ادویه هام هم خیلی کم کردم و اینم کمک کرد . فست فود نمیخورم سعی میکنم به چیزای بد فکر نکنم استرس و ناراحتی هم سریع دردم رو شروع میکنن 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
اسم قرصت چیه؟ من به عنوان مسکن میگرستاپ میخورم.چند وقت پیش هم پیش یه دکتر رفتم که بهم ویتامین ب ۲ دا ...

قرص پروپرانول داده بهم 

به دکتر بگم ویتامین مینویسه برام؟؟

اب هم زیاد میخورم 

ولی متاسفانه ور هر صورت میگرنم عود میکنه

من دو ساله درگیرشم .البته من کلاستر دارم تفاوت کمی داره با میگرن و تقریبا هر روز دارم گاهی اونقدر ش ...

من میرم کلاس بعدش وقتی گرمم میشه بیرون دقیقا سرمم بدجور درد میگیره نمیدونم چرا گرما هم تاثیر میزاره رو میگرن 

به صدا به نور به بوی ادکلن و این چیزا خیلی حساسم سریع سرم درد میگیره 

قرص پروپرانول داده بهم به دکتر بگم ویتامین مینویسه برام؟؟ اب هم زیاد میخورم ولی متاسفانه ور هر صورت ...

پروپرانول برای تپش قلب هست، البته قبلا منم خوردم ولی تاثیری نداشته. داروخانه بدون نسخه بهت میده، فقط یادت باشه ویتامین ب۲، البته کلا ویتامین های گروه ب برای میگرن خوبن. ببین خودت باید ببینی چی باعث عودش میشه، معمولا کم‌خوابی و بد خوابی و خالی بودن معده خیلی تاثیر داره.سعی کن تا اونجا که میشه خوابت منظم باشه و گرسنه نمونی.