خانمایی که ازدواج کردین راهنماییم کنید. من همیشه جلو عشقم با آرایشم و بهترین لباسا و تیپ رو میزنم. چه ۳ سالی که دوست بودیم چه الان که عقدیم. چند تا از دوستام بهم میگفتن همیشه با آرایش نباش بزار همه جوره تورو ببینه که براش عادی بشه و اشتباه مارو نکن. اما من گوش نمیکردم همش میگفتم نه باید همیشه بهترین ظاهرمو ببینه.
اما الان میترسم نکنه بعد عروسی براش یکنواخت بشم چون وقتی با هم زیر ی سقف باشیم که همش نمیتونم تیپ بزنم و با آرایش باشم😐😐😐
ی وقتایی تنها چیزی که از خدا میخوای اینه که،چشماتو ببندی،باز کنی ببینی همه چی درست شده
بعد از ازدواج هم سعی کن آراسته و مرتب باشی انقدر بدم میاد زنهایی که تو خونه خودشونو ول میکنن موها وزوزی زیر چشما سیاه لباس کج و کوله و لک و کهنه...درسته بعد ازدواج نمیتونی آرایش هفت قلم داشته باشی ولی به پوستت برس که صاف و صوف باشه بهترین کرمهای لیفتینگ و ضد چروک رو بزن که با یه ریمل و رژ لب همچنان زیبا باشی، تا آخر عمرت هم لباس خونه شیک بپوش
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید