2777
2789

هر شب قبل خواب وضو بگیرید رو به قبله بشینید اول به امام زمان سلام بدید بعد مشکلتون با زبون مادری تون بگید آخرش بگید آقا ما خیلی دوست داریم ها😭 میدونم از ته دل نیست ولی بگید😔

بعد یک ماه یا مشکلتون حل میشه یا نشونه می‌بینید 

التماس دعا

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

یا صاحب الزمان🌸🌸🌸

🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا از ته دل نیست

کدوم یکی از ما واقعا از ته دل آقا رو دوست داریم وظاهری نیست😔

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

از وقتی مادر عزیزتر از جانم مادر مهربان و بی آزارمو بخاطر سرطان از دست دادم به هیچی اعتقاد ندارم 

هیچ وقت یادم نمیره مامانِ بی گناهم چطور درد میکشید 

هیچ وقت یادم نمیره چطور بالا سرش قرآن میخوندم و تک تک اماما رو با اشک و التماس قسم میدادم 

هیچ وقت یادم نمیره مامانم چطور با اون حالِ بدش جلوی چشمام جون داد و تموم کرد 

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

کدوم یکی از ما واقعا از ته دل آقا رو دوست داریم وظاهری نیست😔

معرفتت نسبت به امام کمه که میگی از ته دل نیست اگه امام رو بشناسی دوسش خواهی داشت.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

از وقتی مادر عزیزتر از جانم مادر مهربان و بی آزارمو بخاطر سرطان از دست دادم به هیچی اعتقاد ندارم هیچ ...

عزمزمه تسلیت میگم خیلی غم بزرگیه آن شاالله بحق حضرت زهرا خدا به دلت آرامش بده 

عزیزم تو کاخ یزید به حضرت زینب گفتن کوش اون خدا بیاد کمکت ما همه مردها رو کشتیم زنا هم اسیر کردیم حضرت زینب گفت من چیزی جز زیبایی در این مسیر ندیدم آیندگان اینو می‌فهمن!

هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش می‌دهند 

نمیخوام جمله کلیشه ایی بگم فقط خواستم آرومت کنم🫂❤️

معرفتت نسبت به امام کمه که میگی از ته دل نیست اگه امام رو بشناسی دوسش خواهی داشت.

عزیزم من کلی همه رو گفتم که اگه واقعا هممون از ته دل آقا رو دوست داشتیم ناراحتش نمی‌کردیم با گناه و چیزای دیگه منظورم این بود

عزیزم من کلی همه رو گفتم که اگه واقعا هممون از ته دل آقا رو دوست داشتیم ناراحتش نمی‌کردیم با گناه و ...

دقیقا منم کلی گفتم .در واقع هر چی اینجا میگم اول به خودم هست بعد به بقیه .

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد