2777
2789
عنوان

اینجا کسی هستش که تاحالا عفونت چشم گرفته باشه التماس میکنم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 27 پست
خب همین دیگه دلیلش دست زدن به چشمه چشم حساسه دست هم پر از میکروب و آلودگی برو دکتر وپماد و قطره استر ...

همه کار کردم رتفم دکرت کلی قطره و شامپو گرفتم

ولی نمیتونم دست نزنم

گفته دست نکن

ولی من نیمتونم

آقایون درخواست دوستی ندن رد میکنم و تو تاپیکام شرکت نکنن
همه کار کردم رتفم دکرت کلی قطره و شامپو گرفتمولی نمیتونم دست نزنمگفته دست نکنولی من نیمتونم

خب پس برو یه اعصای سفید برای خودت بخر 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما پیش دمتر رفتی دکتر خودش گفت دست کنی چشمت؟منم عفودت کرده بود یه چشمم به شدت ازار دهنده ولی اونقدر ...

آره گفته نکن من خرم بیشعورم احمقم گاوم

باز دست میزنم

خاک تو سرم ک تاخودمو کور نکنم ول نمیکنم

من چشمم ورم داره داره از سوزش و درد میترکه بازم دست میکنم میگم تحمل کن

پماد چشمی و قطره ناپریون خوبه.هرررچی بیشتر جلو آینه وایسی بدتر میشه.حداقل پماد یا قطره بزن بعدش بخوا ...

همه کال کردم خود دکتر قطره و اشمپو داده

دلی من ثانیه ای یه بار جلو اینه ام دروع نیمگم بخدا اگر بخوام بگم از ۲۴ ساعت ۶ الی ۷ ساعتشو خوابم

بعد

مثلا از بین این ۱۸ ساعت شاید ۱۶ ساعتشو جلو اینه بگذرونم بلکه بیشتر

عسل بریزم؟کور میشم ک

ریختم اخه خودم 

من پارسال یه چشمم کامل باد کرده و قرمز شد عفونت جوری بود دیگه نمیدیدم هیچی عسل طبیعی ریختم روزی 3 بار تا خوب شدم هرچصم هم یه قطره

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم ❤️با قلب مهربونت و دل پاکت برام از خدا میخوای بهم فزرند سالم و صالح بده؟ 🥺❤️

ریختم اخه خودم من پارسال یه چشمم کامل باد کرده و قرمز شد عفونت جوری بود دیگه نمیدیدم هیچی عسل طبیعی ...

من عسلم بریزم خوب خوب هم شم

دیگه عادت کردم حتی اگه عفونتیم نباشه هی هر ثانیه میرم جلو اینه انقدر میکشم باز عفونت یمده بیرون حتی اگه عفونت نداشته باشه

الان رفتم جلو اینه عفونتی بود زیر چشمم حالت قی رشته ای

میکشم تهش یه چیز گنده سفیده نمیدونم ماهیچه چشمه یا قی

اینه رو کلأ جمع کن .یا به همسرت بگو اینه رو ببره از خونه.بخدا راحت میشی.

۱۳ سالمه

از صبح پاشدم پدرم در اومده انقدر دست کردم

راستش هر وقت تاپیک هات میبینم میترسم اوایل راهنماییت میکردم ولی الان دیگه امیدی به خوب شدنت ندارمحت ...

ینی کور میشم؟

منظورم اینه که امیدی ندارم کار اشتباهت رو تکرار نکنی و دوباره دست نکنی تو چشمت ..‌آخه چه کاریه دختر

نمیدونم حس شن ریزه میده و منم دست میکنم دکرته گفت اولین موردی هستی ک اینکارو میونه تو این یه عالمه سال سابقه کاریم

هیچکس همچین جرعتی نداره

خیلی تار میبینم‌دانقد دست کردم

و هر چی عفونتا رو در میارم باز میزنهمشم نصفه در میاد نصفش میومنه تو چشم