2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصفهان چطوره

عزیزم دوستم اونجا دانشجوعه به قدری عاشقش شده بود ترم تابستونه برداشت که تابستونم اونجا باشه و نیوممد پیشمون. ولی خب از بابت اب و هوا خیلی اذیت میشه. ولی پست هایی که دیدم عکس از اصفهان کذاشته با مردمش و بافت شهری خیلی حال میکنه یه متروی خیلی خفنم داره هی عکسشو میذاره. ولی از بابت اب و هوا یه کوچولو ناراحته. از مردمشم خیلی تعریف میکنه گویا عاشق مهمونن و با دوستم خیلی خوش رفتارن😅🤍

نه اوکیم فقط شیراز با همدان دوره میترسم اذیت بشم و نتونم زود به زود بیام خونه هی

زود به زود طبیعتا نمیتونی بری خونه عزیزم.شاید یکی دو ترم اول بتونی ولی بعدش سرگرم درس و دانشگاه میشی بعدشم به اونجا عادت میکنی کمتر دلتنگ میشی
هر چیزی سختی داره. اگه از بابت مسیری که انتخاب کردی مطمئنی پس سختی هاشم به جون بخر و برو راه دور عزیزم. ارزششو داره

عزیزم دوستم اونجا دانشجوعه به قدری عاشقش شده بود ترم تابستونه برداشت که تابستونم اونجا باشه و نیوممد ...

من تو تبریز گیر آدمیای خوبی نیفتادم و خییییلی اذیت شدم الانم مشهد مهاجرت کردیم بدتر شده اوضاع با چندتا اصفهانی صحبت کردم آدمای خوبی بنظر میرسن نمیدونم مشکل از منه یا واقعا سازگاریم کمه حس میکنم اصفهان رفتار نرمالتری دارن فقط یکم تیکه میندازن که در مقابل تیکه تبریزیا وااااقعا هیچه

من تو تبریز گیر آدمیای خوبی نیفتادم و خییییلی اذیت شدم الانم مشهد مهاجرت کردیم بدتر شده اوضاع با چند ...

عزیزم من خودم ترک تبریزم.اگه بخوام به دور از تعصب صحبت کنم مردش واقعا مردم مهمون نوازی هستن. بهت احترام میکنن ولی دلیل نمیشه تو رو برتر بدونن. یجورایی خودشون رو نسبت به بقیه برتر میبینن ولی تا وقتی یکی بهشون توهین نکنه کاری با کسی ندارن. با مردم ترک نسبت به مردم غیر ترک خوش برخورد تر هستن. البته همه اینطوری نیستن عزیزم. تعداد اندکی اینطوری هستن. نه فقط ترک ها بلکه بقیه قومیت ها هم همینن. مثلا تهرانی ها خودشون رو برتر و بقیه رو شهرستانی میدونن(خودمم ساکن تهرانم) ولی چون ترک ها تعدادشون زیاده(طبق امار بیشتر از 35 میلیون) این خصوصیت تو ترکا بیشتر به چشم میخوره عزیزم
از شانس شما هم با مردمای خوبی برخورد نداشتی و متاسفم بابت تجربه تلختون امیدوارم از شهرمون و مردمش زده نشی🤍
حقیقتا با مردم مشهد زیاد اشنایی ندارم ولی یک خواستگار مذهبی داشتم خیلی اصرار داشت که زن باید بی نقص باشه هر شب که اومدم خونه کلی ارایش کنی به خودت برسی! و اغلب مردمش مذهبی هستن(به جز بالاشهرش)
هر جایی خوب و بد داره عزیزم امیدوارم هر جایی که هستی با بهترین ادما ملاقات کنی🤍 در نهایت همه ما فرزندای ایرانیم چه مشهد چه تهران چه تبریز

عزیزم من خودم ترک تبریزم.اگه بخوام به دور از تعصب صحبت کنم مردش واقعا مردم مهمون نوازی هستن. بهت احت ...

ممنون گلم   قطعا همینطوره ... شاید تایپ شخصیتی کسی جوری باشه دیگر کانکت بشه حس میکنم خودم اینطورم  مخب متاسفانه خوش شانس نبودم وگرنه که شما گلی