2777
2789
من خودم اصفهانی ام اصفهان رو دوست دارم هم اصفهان رو هم مردم اصفهان رو و عادت کردم به اصفهان دانشگاه ...

اولین باری ک اومدم اصفهان گفتم وای کاش میزاشتن دانشگاهمو اصفهان میزدم میومدم اونجا عاشق شهرتون شدم خیلی زیباست 

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنیدم تبریزیا مغرورن خودشونو بالاتر از بقیه میدونن

هرکی گفته اشتباه حرف زده گلم

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

منطقی بگم تبریز یا تهران
دلایل
تبریز: هواش خوبه،دانشگاهش معتبره و جزو برترین دانشگاهای ایرانه(رتبه 5)، امکانات بالایی داره، ترافیک زیادی نداره، اساتید دانشگاهای بسیار با معلوماتی دارن. ولی خب باید ببینی میتونی با مردم ترک زبان کنار بیای یا نه. درضمن زبان سختی دارن
تهران: بهترین دانشگاهارو داره ولی درنظر بگیر دانشگاه ازاد هاش به شدت از شهر تهران فاصله دارن. گول اسماشونو نخور حتی دانشگاه تهران مرکز هم حدود 50 کیلومتر فاصله داره از مرکز شهر. اساتید درجه یک، امکانات درجه یک. ولی رفت و امد سخته و ممکنه بابت ترافیک یا الودگی هوا اذیت شی
اگر اینا مد نظر نبود میتونی روی شیرازم فکر کنی. شاید یکم از بابت اب و هوا اذیت شی. ولی بازم دانشگاهای خوب و اساتید بی نظیری داره. امکاناتش در حد تبریز و تهران نیست. با مردمش راحت تر کنار میای
موفق باشی عشق

تبریز ولی ترک نیستی خوب نیست نرو

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

شیراز
مهمون نواز بی نظیر
😂 یعنی حاضره فرش زیر پاشو برای مهمون بفروشه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

شیراز اب و هواش چطوریه؟

تقریبا منطقه خشک حساب میشه. تابستونا و زمستونا به شدت اذیت کننده میشه ولی بهار یجورایی بهشت ایرانه.زمستون برف نمیاد یا خیلی کم میاد ولی خیلی سرد میشه. تابستونم به شدت گرم و خشکه ولی امسال نسبتا مرطوب بود