2777
2789

مرد خوش قیافه 

قد ۱۷۳ اینا 

یکبار جدا شده 

بچه نداره 

وعضع مالی خوب

اما کمی خسیس و یکم شکاک و رفیق صمیمی داره که قبلا تو زندگی اینا دخالت میکرده و به شدت به مادرش وابسته چون پدرش فوت شده ، بدونه ام خواهر داره و به شدت اهل رفت و آمد ….  

(دلیل جدایی خودش بگه ) عدم تفاهم … و بد اخلاقی زن 

اما چیز های دیگه هستش  

خودشیفته و  بد دهن  باشه 

دست بزن شاید داشته باشه … 

🕊

😐

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر 

شما یک انسان با روان آشفته رو توصیف کردید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

نههههه

دلیل می خواد دیگه؟

مگه قیافه و قد و پول اولویته؟

این ویژگی هایی ک ازش میگی یه دونه اش کافیه که زندگی رو زهرمار کنه و به طلاق بکشونه

کاش از خودم دو تا بود! بغلش می کردم و می گفتم من تا تهش باهاتم غصه نخور🙂

والانه 

چون خودمو ميشناسم حساسم 

از خساست بدم مياد

از شك بدم مياد

مادرش هم بايد مشخص بشه

وضعيت چطوريه

جوري نشه كه همه زندگيتون رو تحت تاثير قرار بده

و شوهرت بدون اجازه مادرش اب نخوره

بنظرم حتما مشاوره بريد 

ببينم اوضاع چطوره بهم ميخوريد يانه

هركدوم از اين چيزايي كه گفتي ميتونه در نوع خودش ازارت بده

شرايط خودتم بگو 

ویژگی همسر نیمه سابق ام هستش مثلا دست بزن هنوز دختره ندونه ‌و 🙄‌و تازه ویژگی خوبم تازه گفتم

خب قطعا شکاک بودن و خساست و ... اینا رو هم نمی دونه

از کجا باید اینا رو بدونه

👏👏👏 ولی خوب دختره مثلا عیب هاشو ندونهچی ؟!

باید تحقیق کنه طرف

ولی اگه بازم اینا رو نفهمه خب عاره شاید ازدواج کنه باهاش

داری میگی ظاهر خوبی داره