2821
2789
عنوان

کنکوریاا🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 28 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه دهمی ام امسالاوکی ممنون

ببخشید اسی منم خواستم العان در ابن مورد تاپبک بزنم لطفا راهنمایی کنید اوناییکه با کارنامه خرد کلاس داشتند راضی بودن از همه استادا یا فقط بعضیاشون اصلا کسی تز کارنامه خرد نتیجه گرفته

ببخشید اسی منم خواستم العان در ابن مورد تاپبک بزنم لطفا راهنمایی کنید اوناییکه با کارنامه خرد کلاس د ...

من تعریف کرمی زیاد شنیدم بقیرو زیاد نه حالا اگه کسی دید امیدوارم جواب بده

اگرقراراست‌سقوط‌کنی،سقوط‌کن؛آنکه‌خواهی‌شد،توراخواهدگرفت
آخه تعداد فیلم های یه استاد زیاده از کجا بدونم کدوم مبحثه مثلا نوشته جلسه ۲ توضیح دیگه ننوشته

به سختیییی

آخه مثلا کرمی خیلی دوره های زیادی داره

آلفا/پیشرفته دهم/عادی دهم

یازدهم

سالیانه عادی/پیشرفته....

ولی وقتی بگردی پیدا میکنی معمولا رو عکساش نوشته

نمیخرم دانلود میکنم

گناهه

راضی نیستن🙂

)کاربری دست دونفر(مامان و دختر) بود الان دست منه(دختر))ارزش آدما به اندازه چیزیه که دوست دارن...یکی که عشقِ ماشینه ارزشش اندازه ماشینه...یکی که دیوونه ی طلاس ارزشش به همون اندازه اس...یکیم که عاشق خداست ارزشش بی نهایته...نمیدونم کی قراره از ته دل بخندم و خوشحالی و خندم بشه چسبِ زخمِ زخمای قبلیم ولی میدونم میشه امسال سالِ موفقیتمه...مامان میدونم  حواستون بهم هست میدونم نگام میکنین و خیلی شبا که با گریه میخوابم بغلم میکنین حس میکنم صداتونو که هی بهم میگین امید داشته باشم بالاخره تو زندگیِ منم بهار میشه...میدونم...ممنون که اجازه دادین دوستتون داشته باشم(مامانِ هممون:حضرت فاطمه (س))یه دهه هشتادی که تجربه هاش خیلیییی بیشتراز سنشه شاید دهه هاا تفاوت🙂👌🏻عاشقِ دردا و محدودیتا و نشدن های زندگیمن...اونا قوی کردن منو...غمگین ترین فعل:نشدن🙂...آینده ی مبهم...بااینکه تو قایق تنهام و یه اقیانوسِ طوفانی روبه رومه پاروم شکسته اما میجنگم باید بجنگم تنها راهم اینه...اگه میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستین که انرژیش ده برابر به خودتون برمیگرده....زیر۱۸سال(چه سنی چه عقلی)نه ریپ کنه نه بیاد تاپیکام😒برید توهمون تاپیکای درس و مشق خودتون😒عاشقِ لیلایِ بینهایت❤🙃از دیار امام رضا(ع)
خب شما نگاه نکن

حکم شرعیشو گفتم

دلم برات سوخت که بخاطر ۴تا کلیپ اگهههههه قبول شی(ک با مال حروم امکان نداره دیوار کج واین داستانا)تااخر عمر حقوق و زندگیت حروم باشه

هرجور دوست داری

ریپ نزن دیگ

)کاربری دست دونفر(مامان و دختر) بود الان دست منه(دختر))ارزش آدما به اندازه چیزیه که دوست دارن...یکی که عشقِ ماشینه ارزشش اندازه ماشینه...یکی که دیوونه ی طلاس ارزشش به همون اندازه اس...یکیم که عاشق خداست ارزشش بی نهایته...نمیدونم کی قراره از ته دل بخندم و خوشحالی و خندم بشه چسبِ زخمِ زخمای قبلیم ولی میدونم میشه امسال سالِ موفقیتمه...مامان میدونم  حواستون بهم هست میدونم نگام میکنین و خیلی شبا که با گریه میخوابم بغلم میکنین حس میکنم صداتونو که هی بهم میگین امید داشته باشم بالاخره تو زندگیِ منم بهار میشه...میدونم...ممنون که اجازه دادین دوستتون داشته باشم(مامانِ هممون:حضرت فاطمه (س))یه دهه هشتادی که تجربه هاش خیلیییی بیشتراز سنشه شاید دهه هاا تفاوت🙂👌🏻عاشقِ دردا و محدودیتا و نشدن های زندگیمن...اونا قوی کردن منو...غمگین ترین فعل:نشدن🙂...آینده ی مبهم...بااینکه تو قایق تنهام و یه اقیانوسِ طوفانی روبه رومه پاروم شکسته اما میجنگم باید بجنگم تنها راهم اینه...اگه میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستین که انرژیش ده برابر به خودتون برمیگرده....زیر۱۸سال(چه سنی چه عقلی)نه ریپ کنه نه بیاد تاپیکام😒برید توهمون تاپیکای درس و مشق خودتون😒عاشقِ لیلایِ بینهایت❤🙃از دیار امام رضا(ع)
حکم شرعیشو گفتمدلم برات سوخت که بخاطر ۴تا کلیپ اگهههههه قبول شی(ک با مال حروم امکان نداره دیوار کج و ...

دلت واسه بقیه نسوزه.

دومن نگران قبولی من نباش اونقدر هوش ظرفیت ذهنی دارم که بتونم از پسش بر بیام

اگه فقط حکم شرعی اسن چرتو پرتا برا بقیه ببافی برو تحقیق کن معلماش بطور واضح گففتن قبول شید و به خواستتون برسید براتون حلاله

دلت واسه بقیه نسوزه.دومن نگران قبولی من نباش اونقدر هوش ظرفیت ذهنی دارم که بتونم از پسش بر بیاماگه ف ...

🤣🤣🤣

من امسال ثبت نام کردم وهمششش تو کلاس میگفتن راضی نیستیم حتی ته کلیپاشونم زده حتییی گفتههههه سال کنکورتون حداقل رعایت کنین

حکم شرعی وخدا هوش و...نمیشناسه دختر

فقط تلنگر باشه برات

سال اینده نگی مث چی خوندم وهیچی نشدم

چون حروم کردی این کارت با بالا رفتن از دیوار مردم فرقی نداره

حق ناسه حق همه کسایی که ثبت نام کردن گردنته

اگه نداری استفاده نکن

اگه داری بخر

بقیه چه گناهی دارن سر نداری یا ...تو تاوان بدن؟ماراتنه کنکور

🤣🤣🤣من امسال ثبت نام کردم وهمششش تو کلاس میگفتن راضی نیستیم حتی ته کلیپاشونم زده حتییی گفتههههه سا ...

گفتم که تو نگران نباش و کمتر بسوز 🤣🤍