فاطمه_ی مدیر عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 411 عنوان مامان ها و خانم های باردار لطفا بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 32 پست بگید با چند ماه اقدام باردار شدین؟ در ماه چند بار اقدام داشتین؟ یعنی بصورت منظم بوده یا همینجوری؟! 1403/06/17 | 19:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمه_ی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 411 اگه ورزش کنی بهت قول میدم خیلی زود باردار میشییعنی به محض اینکه ورزشو شروع کنی بارداری انشاءالله این ماه تو برنامه هام قرار میدم..میخوام رحمم رو هم با روغن سیاهدونه گرم کنم..
norieh عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 34854 انشاءالله این ماه تو برنامه هام قرار میدم..میخوام رحمم رو هم با روغن سیاهدونه گرم کنم.. خیلی روغن و این چیزا تاثیری ندارهسالها دوست من خودشو درگیر اینچیزا کرد فایده ای نداشتکلا طب سنتی برای درمان مناسب نیست
فاطمه_ی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 411 خیلی روغن و این چیزا تاثیری ندارهسالها دوست من خودشو درگیر اینچیزا کرد فایده ای نداشتکلا طب سنتی برا ... ولی من زیاد شنیدم با گرم کردن رحمشون باردار شدن..حتی یکی از آشناها با همین روغن سیاهدونه خداخواسته باردار شد…دیگه توکل ب خدا، هر چی خودش بخواد