2821
2789

سلام. میشه من اول نوبت بگیرم ، شوخی میکنم

راستش من خیلی بی حوصله و کلافه شدم، شرایطکار کردن تو بیرون رو ندارم،میخوام برم کلاس ثبت نام کنم که چند نفر ببینم ، یکم سرگرم بشم، بنظرتون مسخره نیست ادم برای بی حوصله بودن بره کلاس زبان؟

⁦⁩⁦
سلام. میشه من اول نوبت بگیرم ، شوخی میکنمراستش من خیلی بی حوصله و کلافه شدم، شرایطکار کردن تو بیرون ...

نه اتفاقا خیلی هم خوبه شاید علاقه پیدا کردی....تازه میتونی بعد تموم شدن زبانت اگه علاقه داشتی متن بگیری ترجمه کنی داخل خونه پول بگیری خیلی راحت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام. میشه من اول نوبت بگیرم ، شوخی میکنمراستش من خیلی بی حوصله و کلافه شدم، شرایطکار کردن تو بیرون ...

اتفاقا کار خوبی میکنی

به کلاس خیاطی هم فکر کن حالا انلاین باشه یا حضوری

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...

بنظرتون کار درستیه که بخاطر کنکور طلایی که برا جهیزیه کنار گذاشتم بفروشم؟!

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...
بنظرتون کار درستیه که بخاطر کنکور طلایی که برا جهیزیه کنار گذاشتم بفروشم؟!

اگ رشته ای ک میخای قبول بشی ارزششو داره اینده داره اره...

و صد البته اگ بدونی خودت پشتکارشو داری و میتونی چند برابر پول اون طلارو بعد تموم کردن درست دربیاری!

اگ رشته ای ک میخای قبول بشی ارزششو داره اینده داره اره...و صد البته اگ بدونی خودت پشتکارشو داری و می ...

راجب پشتکار نمی دونم 

ولی بقیه چیزا اره 

حقیقتا اگه خدا نخواد بعید بدونم قبول شم

ولی تصمیم دارم شروع کنم هر روز به  میگم ....