2821
2789
عنوان

سیاهی رفتن چشم

92 بازدید | 13 پست

وقتی از جام بلند میشم جلو چشمم سیاهی میره، یکمم احساس میکنم سرم گیج میره

نمیدونم فشارم میوفته یا قندم پایینه یا کم خونی دارم

کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند..  .  .  .  ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برو دکتر آزمایش بده ،شاید همونایی ک میگی باشه راهنماییت میکنه .

به خودتون نگیرید اینو میگم شاید کسی تاپیک رو خوند راهنماییش کرد .یکی از دوستام هی سرش گیج میرفت هر دکتری بگی رفت نفهمیدن چرا چشماش سیاهی میره و سرش گیج میره ، آخرش فهمید از خودارضایی کردنشه ، ترکش کرد خوب شد

من گاهی سیاهی رفتن چشم دارم از نوجوونی وقتی بخوام از جام پاشم ولی سرگیجه نیست اما از بچگی مشکلات دیگه هم دارم

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۲_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن ۳_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

برو دکتر آزمایش بده ،شاید همونایی ک میگی باشه راهنماییت میکنه .به خودتون نگیرید اینو میگم شاید کسی ت ...

من مجردی اینجوری نبودم، از وقتی بچه آوردم این علائمو دارم، چیز شیرین مثل خرما و بستنی و کیک میخورم بهتر میشم

کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند..  .  .  .  ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

فقر آهن

با قرص آهن یبوست شدید میگیرم تو بارداریم یکسره یوبس بودم چون هرروز مجبوری آهن میخوردم

با قرص آهن یبوست شدید میگیرم تو بارداریم یکسره یوبس بودم چون هرروز مجبوری آهن میخوردم

جگر گوسفند اسفناج و ویتامین سی

قرص Opti women

تیروئیدت هم چککن

✨🌱Ceeport/دانشجوی پزشکی و مشاور کنکور_برای مشاوره کم هزینه درخواست بدید