2777
2789
عنوان

اسنپِ خانوم

1956 بازدید | 76 پست

بچها زشته با 206  برا اسنپ کار کنم؟؟؟ نیاز ندارم زیاد ولی از بیکاری میخوام اینکار بکنم یه چندساعتی در روز......

حالا سوالم اینه زشت نیس یه خانوم ببینید اسنپ کار میکنه، شما فک کنید اسنپ میگیرید یه خانوم با ۲۰۶ بیاد دنبالتون تو دلتون در موردش چه فکری میکنید صادقانه بگین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسنپ خانم زیاد دیدم با ماشین های کوییک تیبا ۲۰۶ ام وی ام 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

من کار میکنم عزیزم دو ساله

واقعا؟؟ مزاحم نشدن ؟؟ .من فک میکنم اون مسافری که سوار میشه دلش برام میسوزه ، خجالت میکشم شاید ترحم کنه که حالا من لنگ ۴۰تومن کرایش هستم 

اتفاقا من اولویتم راننده ی خانم هست،خودم راحتتر هستم،تا الان هم خیلی با اسنپی که راننده اش خانوم بوده رفتم،حقیقتا حس خاص یا فکر خاصی راجع بهش نکردم،فقط یکبار یه خانوم نوزادش رو رو صندلی کنارش خوابونده بود،بهش گفتم بهت افتخار میکنم که برای آینده بچه ات همه جوره تلاش میکنی،فقط ایمنی رو رعایت کن

ملکه برفی مامان،عاشقتم☃️
اسنپ بانوان ثبت نام کنوالا برا همسرم پیش اومدهگفت بنده خدا حتما احتیاج داشته دلم براش سوختههمینراستی ...

منم از اینکه برام دلسوزی کنن ناراحت میشم، نمیخوام حس ترحم بهشون یهو دست بده 

واقعا؟؟ مزاحم نشدن ؟؟ .من فک میکنم اون مسافری که سوار میشه دلش برام میسوزه ، خجالت میکشم شاید ترحم ک ...

این فکر برا منم پیش اومده بود 

ولی اون طرف از ماشین پیاده بشه دیگه نه تو اونو یادش میاد نه اون تو رو . بی خیال بابا 

کلثوم اکبری هستمه. ساکن ساری مره جنون دست اداهه مه دست نیه.سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بیه ندومبه‌.
این فکر برا منم پیش اومده بود ولی اون طرف از ماشین پیاده بشه دیگه نه تو اونو یادش میاد نه اون تو رو ...

یادت

کلثوم اکبری هستمه. ساکن ساری مره جنون دست اداهه مه دست نیه.سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بیه ندومبه‌.

منم یک سال ونیمه کار میکنم اتفاقا مسافر اقا بهتر مسافر خانم خیلی اذیت میکنه ببخشیدا جنبه ندارن فکر میکنن راننده شخصی هستیم یک جوری نگاه میکنن اخرم کرایه نمیدن میگن عابر میزنم براتون بعد جواب نمیدن مسدود میکنن قبلا اسنپ کرایه میداد بعد از اونا میگرفت الان اسنپ میگه هر وقت اون کیف شو شارژ کرد ما میدیم بهت😔