2777
2789

مامانای گل

من دیشب سونو دادم

طبق سونوی اولم باید ۶ هفته میشد اما گفت ۵ هفته و ۲ روز

ساک هست اما کیسه زرده و جنین نیست

سونوی اول ۴ هفته و ۵ روز بود ساک و کیسه زرده هم بود

از دیشب دارم گریه میکنم. ینی ممکنه بچه ی منم سالم باشه و جنین تشکیل بشه؟

یا حاملگی پوچه؟

من ۴ روزه لکه بینی هم دارم چندتا دکتر رفتم گفتن لکه بینیت کمه و شبیه سقط نیست.

کسی تجربه ی مشابه داره؟

من بارداری اولمه نمیدونم باید چی کار کنم😭

یه مورچه اگه صد دفع دونه‌ش بیفته، صد دفعه برش می‌داره، واسه چی؟ واسه اینکه امید داره 🫀
من ۵ هفته ساک خالی بود ۸ هفته سونو دادم صدا قلبشو شنیدم

الهی شکر

کاش جنین منم تشکیل بشه 🥺

یه مورچه اگه صد دفع دونه‌ش بیفته، صد دفعه برش می‌داره، واسه چی؟ واسه اینکه امید داره 🫀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اینقدر زود میرید سونو واقعا درکتون نمیکنم بشینید سرجاتون دو هفته صبر کنید 

عزیزم اون استرس سمه برات چرا درک نمیکنی 

توکلت ب خدا باشه چرا اذیت میکنی خودتو 

هیچ کس ازمعامله با خدا نباخته بگو تو بچه رو سالم بهم بده منم سرباز امام زمانی تحویل امام زمان عج میدم 

ببخشید اول تند رفتم چون واقعا حرص میخورم از دست شماها چون اون استرس سمه خالصه برا جنین 

فولیک اسید بخور تا دو هفته دیگه انشالله میری قلبش تشکیل شده منم یادمه تو ۶ هفته نه جنین بود یه مشکلی ...

خدا رو شکر

کاش برای منم اتفاق بیفته 🥺

توقف رشد داره یعنی؟

نمیدونم سونو اینجوری نشون داد اما راستش حس میکنم سونو زیاد قوی نبود

چرا اینقدر زود میرید سونو واقعا درکتون نمیکنم بشینید سرجاتون دو هفته صبر کنید عزیزم اون استرس سمه بر ...

عزیزم شما مادر شدی؟

من میگم چند روزه لکه بینی دارم

بار اولمه باردار شدم

وقتی دکتر میگه برو سونو آخه چی کار کنم؟ سر خود نرم؟

اولش گفت خارج رحمه برو سونو

رفتم خدا رو شکر نبود

دیشبم گفت برو رفتم

تو اون لحظه غیر از حرف دکتر چی کار میتونی بکنی؟

اگه سونو شکمی دادی روش زیاد حساب باز نکن حالا وقت داری امیدوارم که همه چی خوب پیش بره

بله شکمی بود

مرسی عزیزم

الهی آمین

ان شالله خبر خوبی بشنوم

عجله نکن عزیزم دو هفته دیگه سونو رو تکرار کن ایشالا خبرای خوب بدی

الهی آمین 🙏

عزیزم شما مادر شدی؟من میگم چند روزه لکه بینی دارمبار اولمه باردار شدموقتی دکتر میگه برو سونو آخه چی ...

اتفاقا مادرم 

خواهشا دکترتو عوض کن دکتری ک تو هفته ۵میگه برو سونو خیلی شوته چون ممکنه نطفه دیر تشکیل بشه و تو هفته حتی ۹ضربان دار بشه... یه دکتر مهربون و ماهر پیدا کن ک حداقل ۲۰سال سابقه داشته باشه... من واقعا دلم میسوزه برای شماها ک خیلی زود ناامید میشید و استرس میگیرید من خیلی خواهرانه نصیحت کردم...  اصلا هم غصه نخور فقط توکل توکل توکل همین