2777
2789
عنوان

کتک خوردن ازهمسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 50 پست

[QUOTE=352741906]ای خواهر دلم خون پدر ندارم توبچگیم از از دنیا رفت برادرامم ک من هیچ وقت راجب زندگیم نگفتم بهشون  ...[/QU

خدارحمت کنه پدرت رو،منم پدرم فوت شده،غصه نخور عزیزم

ارتباطات روباخدابیشترکن آرامش عجیبی میگیری،باهاش درددل کن ،ازش کمک بخواه ،بی جواب نمیزاره

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
میدونم عزیزم ولی درکل میگم زورمزدبیشتره

اره مرد خیلی زور داره ولی کاش درست استفاده میکرد ازش همیشه گفتم مرد در برابر مرد خیلی زشته ک مرد بخواد زن رو بزنه این ازقدرتش نیس بیشعوریشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره مرد خیلی زور داره ولی کاش درست استفاده میکرد ازش همیشه گفتم مرد در برابر مرد خیلی زشته ک مرد بخو ...

دقیقا،مردواقعی دست روزن بلندنمیکنه

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

مردوهول وکثیف هرکاریش کنی همونه،بگوچه مرگته زن گرفتی بچسب به زن وزندگیت،دیگه اینکاراچیه،حواست باشه خدانکرده بیماری چیزی بهت انتقال نده،معلوم که نیست باکیه

فدای توووو

مردوهول وکثیف هرکاریش کنی همونه،بگوچه مرگته زن گرفتی بچسب به زن وزندگیت،دیگه اینکاراچیه،حواست باشه خ ...

یکبار ازش زیگیل تناسلی گرفتم ۸ماه باهاش رابطه نداشتم رفت ب برادرم گفت ک خواهرت بی دلیل بامن رابطه نداره برادرم زنگ زدبهم گفت بیام کارتدارم چقدر بنده ی خدا شرمنده شد تابهم گفت منم ک روم نبود بگم چرا فقط اشک ریختم و بخاطر برادربزرگم گ پدری در حقم تمام کرده بود دوباره محلش دادم 

یکبار ازش زیگیل تناسلی گرفتم ۸ماه باهاش رابطه نداشتم رفت ب برادرم گفت ک خواهرت بی دلیل بامن رابطه ند ...

چقدرپرو،خوب روش شده بره به داداشت بگه

به داداشت میگفتی مریضم می‌کنه 

زن باورت میشه دوستم بود چقدر باهاش صمیمی بودم چقدر ب دردش میخوردم اونوقتا سرکار بودم تو ارایشگاه چقد بهش پول میدادم برا بچهاش لباس میخریدم چقد لباسای خوب خودمو بهش میدادم بخدا ناهار شام من میفرستادم شوهرش عین برادرم بود بخدا میومد مینشست باهام روسفره حتی نگاه نمیکرد یکبار غیراز آجی منو چیزی صدا نکرد بخدا بااینکه خیانتشو فهمیدم بخاطر بچهاش ب شوهرش گفتم مسلم من خواهرتم تو بابرادرام فرق نداری روی خواهرتو زمین ننداز اشکال نداره زنت ایطور کرد بامن وزندگیم میخواست شکایت کنه بخاطر من بخشید منم بخاطر بچه ها بخشیدم چون خودم بی پدر مادری رو کشیده بودم 

چقدرپرو،خوب روش شده بره به داداشت بگهبه داداشت میگفتی مریضم می‌کنه

هعی خواهر بازم زشت بود جلو برادرم چی میگفتم بخدا من یکباررررر خیانتش رو ب برادرام نگفتم چون ۳تابرادر از پدرم دارم مادرم بعد فوت بابام ازدواج کرد۳تاپسرهم از اون شوهرش داره ۶تا برادرم یکیش اعتیاد داره ولی اون ۵تا انقد شر هستن منم تک خواهرشون انقد دوستم دارن اگ برفتم گریه زاری کنم وبگم میکشتنش بخدا

هعی خواهر بازم زشت بود جلو برادرم چی میگفتم بخدا من یکباررررر خیانتش رو ب برادرام نگفتم چون ۳تابرادر ...

خوب میترسوندیش حداقل،هرچندمرد،خیلی قدهستند

ولی باراول که اینطورکردبهش گوشزد میکردی که بارآخرش باشه