سالها پیش وقتی بچم تازه دنیا اومده بود باهمسرم بحثم شد فکرکنم ۲۰روز بود زایمان کرده بودم داشت خیانت کرد ومن متوجه میشدم دعوا کردیم محکم زد توگوشیم هنوز بعداز ۴سال گاهی گوشم تیرمیکشه هرگز نبخشیدمش ونمی بخشم
زن باورت میشه دوستم بود چقدر باهاش صمیمی بودم چقدر ب دردش میخوردم اونوقتا سرکار بودم تو ارایشگاه چقد ...
ذات بدنیکونگرددچون که بنیادش بداست
یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
شکایت شوهرمو کرده بود البته شوهرم ک هنوزم اعتراف نکرده ولی شوهر خانم بهم زنگ زد گفت آجی من از شوهرت وهمسرم شکایت کردم چون خانمش رفته بود مهریشوگذاشته بوداجرا شوهرشم رفت شکایت شوهرم وزنشوکرد خانم ک دیداینطوررابطشون لومیره شوهرشم گفته بودمهریه ندارم میرم زندان گفته بودمیخام برگردم ب زندگیم شوهرش هم دید کسی نمیاد۳تا بچشو نگه داره گفت باشه برگرده خودمم بهش گفتم کوتاه بیابخاطر آینده بچها دیگ خونشون تاقبل ازبرگشت زنش جاب جا کرد رفتن یه جادیگ ماهم اونامستاجربودیم سال بعدش رفتیم اون محل موند وخاطرات تلخش