2777
2789
سلام، پسر من اینطور میشد. چند روز قبل سرما خوردگی حتی. اره معمولا تا یکماه کوچیک میشه و میره . پسرم ...

سلام پسر من یجور شده مدام سرما میخوره اینا  مداوم متورم آن همش باید آنتی بیوتیک بخوره..انقد دکتر بردم دیوونه شدم.ممنون ک جواب دادید

سلام پسر من یجور شده مدام سرما میخوره اینا مداوم متورم آن همش باید آنتی بیوتیک بخوره..انقد دکتر برد ...

پسر منم دقیقا همینطور بود. جوری که سرماخوردگیش خوب میشد فردا باز از اول شروع میشد.  جوری که همیشه برام سوال بود که ایا این همون مریضی قبلیه است دوباره عود کرده یا جدیده از اول گرفته.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم دقیقا همینطور بود. جوری که سرماخوردگیش خوب میشد فردا باز از اول شروع میشد. جوری که همیشه بر ...

آره بخدا الان منم سردرگمم.ممنون که راهنمایی کردی ان شاءالله پسرتون خوب بشه.منم به توصیه ی شما یه دکتر گوش و حلق میبرم.برای خودمم عجیبه .پسر من شبا هم با دماغ درست نمیتونه نفس بکشه

آره بخدا الان منم سردرگمم.ممنون که راهنمایی کردی ان شاءالله پسرتون خوب بشه.منم به توصیه ی شما یه دکت ...

دقیقا مث پسر من، خر خر  داشت شبها.تنفسش راحت نبود. روزا هم اغلب دهانش بازه. ۹۰ درصد مواقع بینی گرفته. با دو تا اسپری ساده راحت شدم 

دقیقا مث پسر من، خر خر داشت شبها.تنفسش راحت نبود. روزا هم اغلب دهانش بازه. ۹۰ درصد مواقع بینی گرفته ...

خداروشکر‌.ان شاءالله  سلامت باشه و عملش براش راحت و موفق باشه.تشکر دوست عزیز