من مشکلات خانوادگی زیاد دارم افسردگی پدر و مادر ،هر دو قرص نصرف میکنن و هیچ توجهی بهم ندارن و خیلی وقته من مغزم پر شده از این فکرا که چرا اینطوری اینطوری اینا ،الان پریود شدم به حدی حالم بده و اعصابم خرابه چند تا وسایلمو شیکوندم رو دستم خط انداختم الان میگم خودمو بندازم پایین از پشت بوم
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست
بخاطر کدوم میخوای خودکشی کنی؟اونا اهمیت نمیدنخودتم ب خودت اهمیتی نمیدی ک عزیز من
بخاطر همچی یه زندگی درست حسابی ندارم ،کلا خوابن پدرومادرم،تو این بدبختی کنکور دارم مشاور گرفتم ولی نمیتونم کتاب و باز کنم ،نیم ساعت دراز کشیدم التماس خدا میکنم ببر منو فقط تا خودم کاری نکردم