2777
2789

امروز فهمیدم یماه پیش ماشینو زده به اسم داداشش که ۱۳۰۰پولشه

خونرم هی میگه میخام بفروشم به خواهرم

اعتیاد به شیشه داره دوبار بستری شده هزار بار تو خونه ترک کرده درست نمیشه میگه موادو دوسدازم

کارداره

بچم معولیت داره پسره ۱۰سالشه

دوری از بچم برام مرگه

خانوادم میگن بچرو بزار خودت بیا اون نمیتونه بچرو نگه داره

مهریه داری ؟توقیف کن اموالشو

هر وقت خواستید حرفی بزنید که حس کردید امکان داره باعث بشه دل یکی بشکنه ،یاد اون شعر مولانا بیوفتید ک میگه"دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است" ♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش چیکارکنم؟برم خونه پدرم بچرم ببرم یا بمونه؟مامانم میگه بزار بمونه چندروز بگذره میاد منتتم میکشه

نه

بشین توی خونت که نره نامه عدم تمکین بگیره 

یه روز وقت بذار یواشکی برو با یه وکیل صحبت کن

دندونامو شمردهمیدونه چقدر وابسته بچمم

اگه خونه رم بزنه به نام کس دیگه بالاخره کارت به اونجاها که میترسی میرسه ولی   بدون هیچ سرمایه و پشتوانه پس زرنگ باش و حقتو بگیرتا وقتی به اونجا رسیدی به فلاکت نیوفتی اون بچه هم تا اون موقع به سن قانونی میرسه ضمنا قانون بچه رو به پدر معتاد نمیده 

نترس دادگاه بچه رابهت میده چون اعتیادبع شیشه داره.مهریه هم میگن باید بده حتی طلاقم میدند چون شیسه میکشه

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن