2777
2789
عنوان

عید بیعد نزدیکه با ماهمصدا باش

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 66 پست
۱۰۰تا عزیزم التماس دعا از دوستان

قبول باشه ان شاءالله.
حاجت روا باشید.
هرسال به لطف خدا و با همت عزیزان چند دور ۳۱۳ هزارتایی صلوات ختم می شود و هزاران نفر همصدا هستند.
با دعوت از دوستان و عزیزانتان به این طرح،  در اجر مضاعفِ نشر این توسل بزرگ سهیم باشید.
قابل دونستید التماس دعا

تو بندگی چو گدایان به شرط مزد مکن...که دوست خود روش بنده پروری داند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا صلوات میفرستم حتما ۳۱۳ تا برای من

قبول باشه ان شاءالله.
حاجت روا باشید.
هرسال به لطف خدا و با همت عزیزان چند دور ۳۱۳ هزارتایی صلوات ختم می شود و هزاران نفر همصدا هستند.
با دعوت از دوستان و عزیزانتان به این طرح،  در اجر مضاعفِ نشر این توسل بزرگ سهیم باشید.
قابل دونستید التماس دعا

قبول باشه ان شاءالله.حاجت روا باشید.هرسال به لطف خدا و با همت عزیزان چند دور ۳۱۳ هزارتایی صلوات ختم ...

فدات بشم ک عزیزم مرسی انشاله ک همه حاجت روا باشن  حیف کسیو ندارم اد بزنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
313 صلوات

قبول باشه ان شاءالله.
حاجت روا باشید.
قابل دونستید التماس دعا

@deeplove @ninisafar @shah_dokht_shahrivar @namabkhoda

سلام عزیزم با تگ کردنت خاطرات قشنگی که سال ۹۸ عضو شدم و تو تاپیکات تگم میکردی برام زنده شد 

۱۰۰۰ مرتبه 

میبوسمت عزیزم 😊😘🤗

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔