2777
2789
عنوان

دوسته دخترم عاشقم شده🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 43 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید به اسم کاربریت مربوط باشه😂

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)

لعنت به کسایی که این افکارو وارد جامعه کردن،ما کلا دو جنسیت داریم مرد و زن و دو نوع گرایش داریم از زن به مرد و از مرد به زن،این گرایشایی که هرروز یه مدلش از زیر بوته درمیاد فقط و فقط نشونه های بیماری روانی ولی سیاستمدارا میخان یجور جلوش بدن که انگار طبیعیه 

دانشجوی پزشکی 🩺📖 اگر توی راه کنکور نیاز به مشورتی داشتی رو کمک من حساب کن ♥️

لعنت به کسایی که این افکارو وارد جامعه کردن،ما کلا دو جنسیت داریم مرد و زن و دو نوع گرایش داریم از ز ...

کی گفته هرکی خلاف ما فکر کنه مریضه 

اونا هم شاید فکر کنن ما بیماریم 

شما تفکرت هیتلر گونه ست مثلا اندرون داونی باید بمیره چون ما فقط ی نوع انسان داریم ک سالمه؟

به تو چه کس چه کند هرچه کند کس به تو چه    نه تو در گور من می زده می خوابانند   نه مرا گور تو گور پدرت پس به تو چه