2777
2789
عنوان

دوسته دخترم عاشقم شده🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 43 پست

تاپیک قبلیت رو خوندم

دوست منم همینه

همش بچسبه بهم از پشت بغل کنه و.... صحبتای عاشقانه و حساسیت مثل پسرا رو دوس دخترشون

از ی جایی به بعد کمرنگش کردم اهمیت ندادم به حرفاش و... 

جدا از این به شدت مهر طلب هم بود 

و اندوه آدمی برای پرواز🤍🦋🌿
کی گفته هرکی خلاف ما فکر کنه مریضه اونا هم شاید فکر کنن ما بیماریم شما تفکرت هیتلر گونه ست مثلا اندر ...

شمام اگر راجب این مقوله مطالعه کرده باشی میفهمی از تعصب حرف نزدم،منم یروزی فک میکردم باید به انتخابشون احترام گذاشت اما الان میدونم پشت این تفکر چی خوابیده

دانشجوی پزشکی 🩺📖 اگر توی راه کنکور نیاز به مشورتی داشتی رو کمک من حساب کن ♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم باشگاه میرم اوایل دوتا دختر بودن که من اصلا حس خوبی بهشون نداشتم.همه ش میخواستن خودشونو بهم نزدیک کنن .یه روز جدی بهشون گفتم من میخوام رو ورزش کردنم تمرکز داشته باشم و اینجوری شما نمیزارین.دیگه خودشونو کشیدن کنار.الان سلامم نمیکنن😂😂😂😂

یه جوری بهشون بگو چون خیلی چندشه🥴

کی گفته هرکی خلاف ما فکر کنه مریضه اونا هم شاید فکر کنن ما بیماریم شما تفکرت هیتلر گونه ست مثلا اندر ...

وقتی خدا که آفریننده و خالق همه ی ماست اینطور چیزی رو رد کرده و حتی عذاب الهی براش فرستاده چرا فکر میکنی تفکر کسیکه ردش کنه بی‌رحمانه و ناعادلانه هست 

لطفا جای خدا نباشید. 
شمام اگر راجب این مقوله مطالعه کرده باشی میفهمی از تعصب حرف نزدم،منم یروزی فک میکردم باید به انتخابش ...

من تفکری راجع ب زندگی شخصی کسی نمیتونم داشته باشم ک تاحالا تو شرایطش نبودم

اونا هر طور ک راحتن باید زندگی کنن ما چ حقی داریم ک تصمیم بگیریم براشون

به تو چه کس چه کند هرچه کند کس به تو چه    نه تو در گور من می زده می خوابانند   نه مرا گور تو گور پدرت پس به تو چه   
من تفکری راجع ب زندگی شخصی کسی نمیتونم داشته باشم ک تاحالا تو شرایطش نبودماونا هر طور ک راحتن باید ز ...

ما حق داریم تصمیم بگیریم چون این حق گردنمونه که بچه هامون تو جامعه ی سالمی زندگی کنن نه تو جامعه ای که هزاران گرایش عجیب هرروز به وجود میاد ولی متاسفانه قدرت ما هیچوقت به قدرت رسانه نمیرسه،الانم رسانه داره تمام تلاششو میکنه که عادی سازی کنه 

دانشجوی پزشکی 🩺📖 اگر توی راه کنکور نیاز به مشورتی داشتی رو کمک من حساب کن ♥️

ما حق داریم تصمیم بگیریم چون این حق گردنمونه که بچه هامون تو جامعه ی سالمی زندگی کنن نه تو جامعه ای ...

شما دزد نباشی از جایی ک فروشنده ش نیس و دوربین نداره چیزی برنمیداری پس اینو بدون تا زمینه هورمونی ی چیزی تو بدن طرف نباشه سمتش نمیره 

به تو چه کس چه کند هرچه کند کس به تو چه    نه تو در گور من می زده می خوابانند   نه مرا گور تو گور پدرت پس به تو چه