2777
2789
عنوان

حسابداری یا حقوق

127 بازدید | 12 پست

می‌خوام حسابداری بخونم برم بانک

اما خانواده میگن باید حقوق بخونی 

خب حقوق باید وکیل شی و ی آزمون خیلی سخت داره 

منم میخام دانشگاه آزاد بخونم علاقه هم ندارم به حقوق عشق بانکداری هم بعدشم آرامش دارم ۸تا ۲میرم زمستونا گرم تابستان سرد وام و تسهیلات و هزار جور مزایا دیگ هم داره حقوق اگ وکیل شی پول خوبی داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری؟

کلا تو آزمون استخدامی بانک ها رشته حقوقم قبول میکنن.

و اینکه فارغ از کارمند بانک از طریق حقوق میتونی مشاور حقوقیم و سرمایه هم بشی تو بانک که در آمدش خ خفنه

خدا با منه🌹
کلا تو آزمون استخدامی بانک ها رشته حقوقم قبول میکنن.و اینکه فارغ از کارمند بانک از طریق حقوق میتونی ...

مطمعنی ؟

آخه ی آشنا داریم تو بانک گف حسابداری بخونم

خودش داره فوق لیسانس حقوق میگیره برا افزایش حقوق و معاونت

مطمعنی ؟آخه ی آشنا داریم تو بانک گف حسابداری بخونمخودش داره فوق لیسانس حقوق میگیره برا افزایش حقوق و ...

اشتباه گفته من خودم رشتم حقوقه چند وقت پیش میخاسم آزمون استخدامی بانکو برم ولی مدرک لیانس میخا

خدا با منه🌹
منم آزاد میرم ولی واسه کنکور بخون بچه ها امروزی هیشکی نمیخونه دور و ور من زیاد بودن کاش منم میخوندم

ای منم آزاد تو برنام هس اما دولتی💔

نمیدونم فعلا حتی نمیتونم راجبش فکر کنم کلا بدم میاد از درس کنکور دوباره خوندن

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107