2777
2789

سلام میخوام نظرمو بگم اگ دوس داشتید شمام بگید🥰

اولای سریال بودم واقعا شهرزاد حرصمو در می‌آورد خیلی لج باز و یک دنده بود ب نظرم.خیلی مغرور و فقط خودشو میدید

.بعدش یواش یواش عاشقش شدم.نقش قباد با بازی شهاب حسینی واقعا فوق العاده بود...فرهاد واقعا نقش ی عاشقو نتونست ب نظرم خوب بازی کنه به قول قباد (پسره ی فوکول کرواتی) ریق ماستی😀فقط دلش پیش مصدق گیر کرده بود😂

ولی میدونید چرا دلمون برای قباد میسوزه چون واقعا عالی بازی کرد در صورتی که من حق و ب شهرزاد و فرهاد میدم خب خداییش اون دوتا عاشق هم بودن...اینجا چون شهاب حسینی پاش وسط بود همه میگیم قباد😢الان اگر نقش قباد مصطفی زمانی بازی می‌کرد بازم می‌گفتیم شهرزاد توروخدا برگرد سمت قباد؟؟؟همه دلمون میخواست که شهرزاد به شهاب حسینی جواب بله بده فقط😀دوباره میخوام برم از اول ببینم سریالو...واقعا آقای نصیریان و آقای پاک نیت در نقش پدر شهرزاد خیلی خوب بازی کردن..اگر فصل دو و سه پدر شهرزاد زنده بود خیلی بهتر بود من بازیشو دوس داشتم. 

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭

من تا حالا ندیدیم نه شهرزاد نه مختار نامه اینا

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا حالا ندیدیم نه شهرزاد نه مختار نامه اینا

حتما حتما شهرزاد پیشنهاد میکنم عزیزم.منم این همه سال دو دل بودم ببینم یا نه

الان دوس دارم برای بار دوم ببینم

ینظرم بهترین فیلم سینما خانگی ایران شهرزاده

بخصوص فصل اولش

داستانش ک فوق العاده اس

برای کوچکترین نقشا از بهترین بازیگرا استفاده کردن

درضمن بنظر من این ویژگی های ک گفتی دقیقا قصد خود نویسنده و کارگردان از نقش فرهاد بود

ک ینی طرف بی دست و پاس

آخرشم ک شهرزادو ب دست میاره باز همین بی دست و پایی و بی عرضگیش باعث میشه از دستش بده

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

شهرزاد یک بی نظیره،متاسفانه بازیگر فرهاد بد بود و نتونست به خوبی عشقو نشون بده،البته که تو فصل سه فهمیدیم که اونی ک واقعا عاشق بود شهرزاد بود فرهاد فقط عاشق سیاست بود و چون شهرزاد هم فکرش بود دوسش داشت

دانشجوی پزشکی 🩺📖 اگر توی راه کنکور نیاز به مشورتی داشتی رو کمک من حساب کن ♥️

حتما حتما شهرزاد پیشنهاد میکنم عزیزم.منم این همه سال دو دل بودم ببینم یا نهالان دوس دارم برای بار دو ...

باشه ممنونم❤️

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
ینظرم بهترین فیلم سینما خانگی ایران شهرزادهبخصوص فصل اولشداستانش ک فوق العاده اسبرای کوچکترین نقشا ا ...

دقیقا شهرزاد واقعا عاشق فرهاد بود ولی فرهاد دلش پیش مصدق بود😅 بله فصل اولش معرکه هست ی مصاحبه از شهاب حسینی دیدم میگه کلا قرار بوده یک فصل باشه آخرشم خیلی خیلی خفن باشه ولی نمیدونم چرا دو فصل ادامه پیدا کرد خودشم میخواست ی فصل باشه.

منم خیلی وقته میخوام ببینم هی یادم میره

همه جا هست میتونی دان کنی.تلگرام یا روبیکا...ولی روبیکا چون برنامه داخلیه به سرعت دانلود میشه.واسه دان فیلم روبیکا عالیه