2777
2789
عنوان

هیچ وقت با شهر دیگه وصلت نکنید

199 بازدید | 15 پست

از اول گفتن کبوتر با کبوتر باز با باز

ما اراکی هستیم 

دختر عموم با یه پسره اهل ارومیه ازدواج کرده 

رفتیم عروسی توی ارومیه نزدیک بود توی عروسی با هاشون دعوا مون بشه فقط هم به خاطر تفاوت رسوم مون بود 

ساعت دو شام میدن 

خیلی خسیس هستن پذیرایی فقط چایی میدادن 

(ما اصلا چایی توی عروسی نمیدیم)

ساعت دوازده شب اومدن یه میوه خیلی خراب دادن آدم دلش نمی یومد بخوره 

بعدش اصلا باهامون نمی رقصیدن 

تا می‌رفتیم وسط برقصیم سریع کنار می کشیدن 

سیگار کشیدن هم توی عروسی برا شون کاملا عادی بود زن و مرد سیگار می‌کشند 

محرم نامحرمی هم سر در نمیاوردن زن و مرد قاطی بود

بعد ساعت دو شب شام دادن شامش هم یه سیخ کباب بیشتر نبود که تازه اگه آروم میخوردی ساعت دونیم که میشد دوباره بعد شام می‌رقصیدن شروع میکردن غذا ها رو جمع میکردن وسط غذا خوردن که بودی بشقاب غذا رو بزور از جلوت بر میداشتن 

یه تیک هم به خاطره ترک نبودن مون انداختن 

گفتن می‌خوایم به خاطره مهمون هامون از اراک یه آهنگ غیر ترکی بخونیم بعد به ما گفتن چی بخونیم ؟ اراکی بلدیم فارسی بلدیم افغانی بلدیم

ما خیلی ناراحت شدیم به خاطره فارس بودن مون بهمون گفتن افغانی 

توی جواب عموم رفت پشت میکروفن صحبت کنه 

ازش پرسیدن یه اختلاف فرهنگی بین ارومیه ای ها و اراکی ها بگو عموم گفت ما توی عروسی به احترام بزرگ تر ها و پیر های مجلس مون سیگار نمی‌کشیم ولی شما پیر ها و بزرگ ها مجلس تون سیگاری هستن

نزدیک بود اونجا دعوا بشه

درکل باهات موافقم که ازدواج راه دور مشکلات خودش رو داره ولی تواین مورد خاص سطح فرهنگ‌خانواده مذکور تیش از حد پایین بوده 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر تایپک اراکی میبینم این روزا 

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

دیگه قبل مراسم باید اینا رو صحبت کنن

عروس و داماد بیخیال بودن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

همه رو جمع نبند عزیزم 

ربطی نداره 

اونا بی شخصیت بودن یا شما 

وگرنه ما هم داشتیم که ترک با فارس وصلت کرده و زندگی خیلی عالی دارن 😐😐😐😐

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

عروس و داماد اصلا تو حاشیه بودن انگار نه انگار عروسی بود

خیلی بد شد

خدا رو شکر ب خیر گذشت

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

ببین هر شهری و هر قومیتی خوب و بد داره.من خودم با افتخار کوردم، دیروز رفتیم سنندج برای اولین بار، خواستیم ماشینو تو پارکینگ بذاریم  ،مسئولش یه مرد به شد بداخلاق بود و شوهر منم کم تحمل باهم دعواشون شد و مرده داد میزد که اگه زنت نبود چیکارت میکردم و فلان و بهمان...بعدش با چند نفر دیگه برخورد کردیم که باز اونام یکم بداخلاق بودن و تُند...وقتی دقت کردم دیدم اونا فکرشون و فرهنگشون با ماها فرق داره..بااینکه ما هردو کورد هستیم و یه قومیت داریم ولی تفاوت فرهنگی فاحشی بینمون بود...نه اونا بدن و نه ما ...فقط تفاوت هست همین...به همین خاطر توصیه میشه با همشهری خودتون ازدواج کنین چون تا بافرهنگ غریبه اُخت بگیری یکم طول میکشه