2777
2789

مامانم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم چادر میپوشم هم عبا 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
با چادر اذیت بودم ولی این راحت میتونم جمع کنم و بلند و گشاد هست اندام آدم دیده نمیشه جلب توجه هم نمی ...

من ۱۹ ساله چادریم امروز عباپوشیدم وبچه موبردم کلاس مامانا میگن واااای چقدتغییر کردی نشناختیم واین حرفاخودم تعجب کردم یعنی اینقد ؟؟ 

بنظر من نمیشه همیشه عبا بپوشی مثلا باید عروسی عبا بپوشی مراسم میری عبا بپوشی مهمونی عبا بپوشی همیشه تیپت یکنواخت میشه ولی خوبیش اینه جمع و جور کردنش راحته در مقایسه با چادر . پوشیده هس 

ولی چادر درسته جمع کردنش سخته کمی ولی میتونی هر لباسی دوس داشتی از زیرش تنت کنی دیده هم نمیشه 

من سه تا بچه کوچیک دارم خیلی با چادر اذییت بودم خیلی زیر دست و پا بود البته فکر کنم مشکل از چادرم باشه الان چادر سبک اومده بازم بهش میگن عبای عربی اهواز کلی داره به عبا هم میگن مانتو عبا یا خلیجی خلاصه الان چند سال که هم چادر میزنم هم برا دکتر و مدرسه که بچه ها با من هستن مانتو عبا بلند و پوشیده 

https://daigo.ir/secret/51172246655

باهم؟؟یابعضی وقتاعبا بعضی وقت چادر بامثلا مانتو

نه با چادر که بد میشه.... یه جاهایی چادر یه جاهایی عبا یه جاهایی مانتو شومیز ساحلی بستگی به جاش داره

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
با چادر اذیت بودم ولی این راحت میتونم جمع کنم و بلند و گشاد هست اندام آدم دیده نمیشه جلب توجه هم نمی ...

امروز برای اولین بارروسریم کج موج نشد تووسرم موند همین روسری  قواره بزرگ رو گرون خریدم زیرچادر هم پوشیدم اما امروز میگن تیپ زدی واین حرفا...چادر یه حس وآرامش خاص داره هرچند واقعا سخته استفاده مگه اینکه عادت کنی اما عباراحتتره باخودم همش میگم لباس راحت پوشبدن چقدخوبه  من تاحالا باهیچی راحت نبودم مانتوکتی ..کوتابلندوهمه همین عبارودوس دارم یه وجب کوتاکنم بدنمیشه؟؟نپیچه بپام

من خو دم چادر دوس ندارم ولی عبا خیلی بهم میاد هم پوشیده ست هم خشکله