2777
2789
عنوان

رابطه بعد از پریودی

3108 بازدید | 32 پست

سلام دوستان

دوستان من چند روز بعد پریودی وقتی با همسرم رابطه دارم تو رابطمون خون دیده میشه و کثیف میشه کسی این تجربه روداشته میشه کمکمم کنیدچرا وقتی پریودم تموم شده ولی تو رابطه خون دیده میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندروزه کلا از اول تا نزدیکی شاید پریودتون تموم نشده کامل

دقیقا ازروز چهارم پریود دیگه خون ریزی ندارم

مثلا اگه ۱ تا ۴ماه پریود باشم

روز ششم رابطه داشته باشم کثیف میشه

دقیقا ازروز چهارم پریود دیگه خون ریزی ندارممثلا اگه ۱ تا ۴ماه پریود باشمروز ششم رابطه داشته باشم کثی ...

خوب مطمین میشید پاک شدید؟ 

میگن تا ده روز پریودی محسوب میشه اگه لک باشه 

یعنی باقیمانده ی پریودیه 

ولی بهتره یه سر بری متخصص کاملا چک کنه ازمایش وسونو ومعاینه خیالتم راحته 

بعدیه تجربه بگم بهتون مشکلات زنان جوریه که امسال درمان نکنی سال بعد وخیم ترمیشه ومشکلات دیگه ای بهش اضافه میشه 

کلا پشت گوش ننداز 

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
رحمت تمیز بشه من فکر میکنم عجله میکنی برای رابطه بزار همون لکه ها م تمیز بشن

چون دیگه میبینم کامل خون ریزی قطع شده رابطه برقرار میکنیم

ولی فکر کنم باید ۲. ۳ روز صبر کنم بعد درست؟

چون دیگه میبینم کامل خون ریزی قطع شده رابطه برقرار میکنیمولی فکر کنم باید ۲. ۳ روز صبر کنم بعد درست؟

خب خونریزی معمولا همون 3 تا 4 روز اوله.. دوسه روزم آدم لکه میبینه..شما تا 7 روز باید هی با دستمال چک کنید حتی یه لک زرد هم باشه پریودی حساب میشه تا 10 روز