2777
2789
عنوان

کی زندگی متاهلیش مث منه اخه🫠😔

271 بازدید | 8 پست

پدرشوهرم تو خونشون حکم مترسکی داره بودو نبودش فرق نداره

مادرشوهرم هممممه حرفاش با شوهر منه خواستگار خواهر شوهرم میاد باباش نیست شوهر من اونجاست مریض میشن شوهر من سفر شوهر من باید ببردشون چون باباشون حتی گواهینامه نداره یه سفر دوتایی به دلم مونده به خدا شوهرم تک پسره خیییلی خسته شدم دیگه کسی هست زندگیش مث منه

شوهر منم تک پسره اما مامانش التماس میکنه بریم خونشون،الان آخرین باری که رفتیم خرداد بوده هر دو هم تهرانیم ربطی به تک پسری نداره

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم تک پسره اما مامانش التماس میکنه بریم خونشون،الان آخرین باری که رفتیم خرداد بوده هر دو هم ته ...

پسر خودتون از خرداد تا الان نیاد خونتون چه حسی پیدا میکنید ؟ کار همسر شما کاملا اشتباهه

پسر خودتون از خرداد تا الان نیاد خونتون چه حسی پیدا میکنید ؟ کار همسر شما کاملا اشتباهه

نه بدبین نباش ،سرش خیلی شلوغه کارش زیاده تا ۱۲ یک شب خونه نیست حتی تعطیلاتم میره این تابستونی من و پسرم همش تنها بودیم،مادرشوهر و خواهرشوهرم چندبار اومدن سر زدن ،مادرشوهرمم میدونه کارش زیاده و میخواد بلکه به خاطر اونا شوهرم یه کم تایمشو خالی کنه و استراحت کنه وگرنه موضوع این نیست که دلش نمیخواد بره و منم خوشحالم ازین بابت

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

خب لابد باباش هست منکه پدرشوهرمم وجود خارجی نداره انگار

اتفاقا پدرشوهر منم اخلاق صفره همه خانواده ترکش کردن اما مادرشوهرم مستقله با اسنپ همه جا میره