2777
2789
عنوان

برنامه های چت

| مشاهده متن کامل بحث + 1573 بازدید | 44 پست
مشکل از این برنامه ها نیست،،مشکل از ذات پلید آدماست که پلید بوده ولی الان آشکار می شه راحت.🫤🫤نمیشه ...

بله. ذاتشون خرابه متاسفانه. از هرچی ازدواجه بدم میاد.کاش ازدواج نمیکردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله. ذاتشون خرابه متاسفانه. از هرچی ازدواجه بدم میاد.کاش ازدواج نمیکردم

آره.ر

آدما رو تا نری زیر یه سقف نمی شه شناخت،،این وفاداری هم فقط گذر زمان نشونش میده یه تستی نیست بگیرن قبل ازدواج ک،،وقتیم با گذشت زمان و زندگی کنار هم مشخص می شه که دیگه ازدواج کردن و کار از کار گذشته.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

بله. و ممکنه یه زمانی به رابطه منجر بشه. و از طرفی دیگه احساسش نسبت به پارتنر خودش کم میشه

سوالم این بود اگر به رابطه منجر نشه

واینکه ما در طول روز باخیلی ها صحبت

میکنیم

اگر پیش زمینه ای از قبل نباشه

چرا باید تاثیر تو پارتنر یا همسر داشته باشه؟

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد

سوالم این بود اگر به رابطه منجر نشهواینکه ما در طول روز باخیلی ها صحبتمیکنیماگر پیش زمینه ای از قبل ...

والا. شیطان همیشه در کمین هست. اینو تو اروپا متخصصان تحقیق کردن و دیدن هنگامی که زن و مرد باهم حرف میزنن.ناخود آگاه هورمونی ترشح میکنه. و به مرور تبدیل به علاقه و هوس میشه.

والا. شیطان همیشه در کمین هست. اینو تو اروپا متخصصان تحقیق کردن و دیدن هنگامی که زن و مرد باهم حرف م ...

چ جالب

اینو نمیدونستم

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد

یعنی تا حالا تجربه نکردین؟ صد درصد تجربه کردین

من با یک خانوم ایرانی ک مقیم امریکا بود یک سال رابطه چت داشتم 

همینطور وابسته شدم در صورتی ک نبود

ک خیانتی اتفاق بیوفته

چون حس گناه همیشه داشتم رابطه رو تموم کردم

ولی واقعا حرفامون روز مره بود وایشون متاهل بودن

برا همین سوال پرسیدم