2777
2789
عنوان

برنامه های چت

1575 بازدید | 44 پست

بچه ها تو گوشی شوهرم دیدم سه تا برنامه چت نصب کرده بود، چت زی، مینی چت، منم ناراحت شدم گفتم خوشت میاد منم نصب کنم، گفت نصب کن، چون میدونست هیچ وقت اینکارو نمیکنم و اعتقادات مذهبی دارم. ولی از لجم نصب کردم چون خیلی خیانت دیدم قبلا.وقتی رفت تو برنامه چت از همه مردا متنفرشدم عجب دنیای کثیفی دارن.نمیدونم خدا چرا اینا رو اینجوری ضعیف آفریده.باورم نمیشد بیشتر از مرد مجرد، مرد متاهل بود. که دور از چشم همسرشون چت میکردن.دوست میشدن. اکثرا هم تحصیل کرده، کارمند شرکت نفت و بانک و...  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اینجورین؟

والا از بس بیکارن‌ میشینن تو بانک یا اون اداره مگس میپرونن کار نمیکنن که مردمو علاف میکنن‌ 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

آدم اینجور مردا رو میبینه از هر چی ازدواجه سیر میشه

بخدا. من با یه بچه موندم چیکار کنم. شوهرم من و از زندگی سیر کرده. من اونو از فرش به عرش رسوندم اون منو از عرش به فرش رسوند

چرا اینجورین؟

اکثرا هم اون یقه دیپلمات پوشیده‌ها و ظاهر مذهبیاشونن‌ که زن صیغه میکنن 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

والا از بس بیکارن‌ میشینن تو بانک یا اون اداره مگس میپرونن کار نمیکنن که مردمو علاف میکنن‌

نه اکثرا تو خونه هاشون چت میکردن. شبها.وقتی زنهاشون می‌خوابیدند. تو اداره زیاد تو چشم همکاراشون نمیتونستن گوشی بدست باشن. میگفتن سرمون شلوغه کار زیاد داریم

مشکل از این برنامه ها نیست،،مشکل از ذات پلید آدماست که پلید بوده ولی الان آشکار می شه راحت.🫤🫤نمیشه گفت دنیا تو ۵۰ سال پیش بمونه تا این مردا وفادار بمونن این جور نه ارزشی داره نه ممکنه،،ذات که بد باشه ها دائم تو مغز و ذهن فکر رفتنه حتی اگه طرف نره.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

نه اکثرا تو خونه هاشون چت میکردن. شبها.وقتی زنهاشون می‌خوابیدند. تو اداره زیاد تو چشم همکاراشون نمیت ...

هرچی کارمند من دیدم چه بانک کاری داشتم چه اداره‌های دیگه مدام در حال تلفنی حرف زدن و چت کردن بودن سر کار