بچه ها تو گوشی شوهرم دیدم سه تا برنامه چت نصب کرده بود، چت زی، مینی چت، منم ناراحت شدم گفتم خوشت میاد منم نصب کنم، گفت نصب کن، چون میدونست هیچ وقت اینکارو نمیکنم و اعتقادات مذهبی دارم. ولی از لجم نصب کردم چون خیلی خیانت دیدم قبلا.وقتی رفت تو برنامه چت از همه مردا متنفرشدم عجب دنیای کثیفی دارن.نمیدونم خدا چرا اینا رو اینجوری ضعیف آفریده.باورم نمیشد بیشتر از مرد مجرد، مرد متاهل بود. که دور از چشم همسرشون چت میکردن.دوست میشدن. اکثرا هم تحصیل کرده، کارمند شرکت نفت و بانک و...
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
آدما رو تا نری زیر یه سقف نمی شه شناخت،،این وفاداری هم فقط گذر زمان نشونش میده یه تستی نیست بگیرن قبل ازدواج ک،،وقتیم با گذشت زمان و زندگی کنار هم مشخص می شه که دیگه ازدواج کردن و کار از کار گذشته.
سوالم این بود اگر به رابطه منجر نشهواینکه ما در طول روز باخیلی ها صحبتمیکنیماگر پیش زمینه ای از قبل ...
والا. شیطان همیشه در کمین هست. اینو تو اروپا متخصصان تحقیق کردن و دیدن هنگامی که زن و مرد باهم حرف میزنن.ناخود آگاه هورمونی ترشح میکنه. و به مرور تبدیل به علاقه و هوس میشه.