الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سالی دو سه بار ولی سیستم سفرمون اینحوریه چون تعداد بالا میریم همیشه اینکارا رو میکنیم از قبل تعیین میکنیم چنتا ناهار و چنتا شام داریم چنتا رو قراره رستوران بریم چنتاشو براشون برنامه میریزیم همه چیشم اماده میکنم میبریم
یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند
ما گوشت رو قورمه میکنیم میریزیم تو دبه اونجا هم برای خورشت میشه استفاده کرد هم میشه همون جوری خورد
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
خب برا مردا غذای بیرون نمیصرفه . من به شخصه اعتقاد دارم اگه کسایی که زود زود مسافرت میرن خودشون باید همکاری کنن. ولی اونایی که دیر به دیر مسافرت میرن دلیلی نداره خودشون غذا درست کنن .باید خانم ها استراحت کنن چه معنی داره همیشه دست پخت خودشون رو بخورن
شوهر منم خوشش نمیاد اصلااا. ولی طفلی یا همراهی میکنه یا نون و ماست میخوره. یا که نهایت میبینم گرسنه مونده، یه وعده رستوران رو کنسل میکنم برنج دمی میزارم و تن ماهی میگیرم. برنج دمی درست کردن هم وقت و خستگی نداره،در حد بیست دقیقه زمان میبره. ولی بچه هام عاشق رستورانن
حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎