2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتماً مرتب مسافرت میری

مرتب که نه 

سالی دو سه بار  ولی سیستم سفرمون اینحوریه چون تعداد بالا میریم همیشه اینکارا رو میکنیم  از قبل تعیین میکنیم چنتا ناهار و چنتا شام داریم  چنتا  رو قراره  رستوران بریم چنتاشو براشون برنامه میریزیم همه چیشم اماده میکنم میبریم  

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
صبحانه اش یا حلیمی بین راه میگیریم. یا کره و پنیر و املت و...نهار اول الویه ست همیشه. شام اون شب ج ...

شوهر من غذای رستوران خوشش نمیاد

خونگی فقط

شوهر کردن به خاطر پول و بی عشق، بدترین نوع فاحشگی است.
خیلی برنامه غذایی خوبی گفتی 👌

ما چون تو اکیپمون اشپز داریم. ینی شغلش اشپزه  دستمون تو‌ منو خیلی بازه   هر غذایی بخاییم  فقط موادشو اماده میکنم زحمتشو‌ میکشه

مثلا اکبر جوجه  چنجه یا کوبیده  

بخاطر این بیشتر از یکی دو وعده  رستوران نمیریم 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

ما گوشت رو قورمه میکنیم میریزیم تو دبه اونجا هم برای خورشت میشه استفاده کرد هم میشه همون جوری خورد

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

شوهر من غذای رستوران خوشش نمیادخونگی فقط

خب برا مردا غذای بیرون نمیصرفه  . من به شخصه اعتقاد دارم اگه کسایی که زود زود مسافرت میرن خودشون باید همکاری کنن. ولی اونایی که دیر به دیر مسافرت میرن دلیلی نداره خودشون غذا درست کنن .باید خانم ها استراحت کنن چه معنی داره همیشه دست پخت خودشون رو بخورن

شوهر من غذای رستوران خوشش نمیادخونگی فقط

شوهر منم خوشش نمیاد اصلااا.  ولی طفلی یا همراهی میکنه  یا نون و ماست میخوره. یا  که نهایت میبینم گرسنه مونده، یه وعده رستوران رو کنسل میکنم برنج دمی میزارم و تن ماهی میگیرم.  برنج دمی درست کردن هم وقت و خستگی نداره،در حد   بیست دقیقه زمان میبره.   ولی بچه هام  عاشق رستورانن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
خب برا مردا غذای بیرون نمیصرفه . من به شخصه اعتقاد دارم اگه کسایی که زود زود مسافرت میرن خودشون بای ...

آره نمیصرفه‌ براشون 😂 

من که هر وقت میریم مسافرت باید خودم قابلمه به دست بشم و غذا درست کنم🥲💔 

خودم عاشق غذای رستورانم ولی شوهرم ن 

شاید نهایتا یه وعده رو بگیره 

بقیه ش همش با خودمه

شوهر منم خوشش نمیاد اصلااا. ولی طفلی یا همراهی میکنه یا نون و ماست میخوره. یا که نهایت میبینم گرس ...

وای 🥲 دلت میاد نون و ماست بخوره؟

من خودم عاشق غذای رستورانم ولی بخاطر شوهرم بیشتر خونگی میپزم تو سفر

البته بچه ها رو نمیشه قانع کرد موافقم