2777
2789
آره نمیصرفه‌ براشون 😂 من که هر وقت میریم مسافرت باید خودم قابلمه به دست بشم و غذا درست کنم🥲💔 خودم ...

حالا خوبه شوهرت اهل سفره. من با پول خودم شوهرمو می‌بردم مشهد نمیرفت. زهر مارم میکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه که از الان بپزم الان فقط کیک پختم برای میان وعده میوه یه وعده گفتم از بیرون کباب میگیرم یه وعد ...

ببین کلمن بزرگ داری ؟؟ چند ساله این روش منه 

یه وعده جوجه آماده کن بریز تو کیسه فریزر بذار تو کلمن 

گوشت هم دو بسته بذار واسه قرمه و قیمه .سبزی قرمه هم بذار

گوشت چرخ‌کرده همه دو بسته بذار واسه کباب تابه ای 

رویشون یخ بریز 

تا اونجا اصلا آب نمیشن

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
وای 🥲 دلت میاد نون و ماست بخوره؟من خودم عاشق غذای رستورانم ولی بخاطر شوهرم بیشتر خونگی میپزم تو سفر ...

بچه هام گیر میدن برای رستوران...وگرنه خودم استاد غذاهای ۳سوته هستم😅

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
بچه هام گیر میدن برای رستوران...وگرنه خودم استاد غذاهای ۳سوته هستم😅

زنِ زندگی ای ......

از شوعرت طلاق بگیر با من ازدباج کن

اون لیاقتتو نداله🥹❤️

شوهر کردن به خاطر پول و بی عشق، بدترین نوع فاحشگی است.