2777
2789

چه علایمی داره. درد بالاتر ازتخمدان دارم سمت چپ. باوضعیتی که دارم دکترگفته اگه باردار بشی خارج رحم میشه. 

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

چطور دکتر پیش بینی کرده !!؟

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

رحمهایی که دوشاخه هست احتمال خارج رحمی میره بالا

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فروردین امسال تجربه اش کردم،درد و تیر کشیدن تخمدان،خصوصا سمت چپم داشتم،لکه بینی و خونریزی کم،که بعد بیشتر شد

در ضمن عدد بتا پایین بود که بعد از تکرار آزمایش فقط 100تا بالا رفت ،دیگه رفتم سونو واژینال و بعد سونو رنگی ،بارداری خارج از رحم تایید شد

مامان دو تا فرشته کوچولوی نازم❤❤🍀🍀کاربر قدیمی سال 90،هستم ،با افتخار تالشم🌳🌳

من تو هفته شش اینطوری شدم،وقتی که از سونو شکمی چیزی تو رحمم دیده نشد و لکه بینی هم داشتم،دکتر احتمال داد،خارج رحمی باشه،

وگرنه بقیه علایم مثل بارداری بود،چون من بارداری دومم بود😢😢

من فروردین امسال تجربه اش کردم،درد و تیر کشیدن تخمدان،خصوصا سمت چپم داشتم،لکه بینی و خونریزی کم،که ب ...

لوله هام خیلی پیچ دارن. امروز صبح تاحالا درد بدی دارم سمت چپ وتیرمیکشه. با بیبی چک معلوم میشه. وای من فردا مسافرم بلیط دارم

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
من تو هفته شش اینطوری شدم،وقتی که از سونو شکمی چیزی تو رحمم دیده نشد و لکه بینی هم داشتم،دکتر احتمال ...

دوستان من روز 33 پری هستم روز 16 ای یو ای 

بی بی چک منفیه 

پری هم نمیشم

شیافمو ادامه بدم یا نه؟

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018

نفیس جان،من اول بی بی چکم مثبت شد متاسفانه😫بعد این علایم شروع شد،تازه شروع آزمایشاتم بود😫

تجربه بدی بود،بعدش چهار شب بستری شدم،جنین تو لوله سمت راستم بود،حدود 2سانت میشد،خوشبختانه به لوله آسیب نرسید،با آمپول متوتروکسات دفع شد

تجربه بدی بود،بعدش چهار شب بستری شدم،جنین تو لوله سمت راستم بود،حدود 2سانت میشد،خوشبختانه به لوله آس ...

دقیقا شرایطت مثل من بوده .منم ۶ هفته فهمیدم ولی لاپاراسکوپی شدم ولی هنوز نی نی ندارم.من نی نی میخوام

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹