2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیطران جونم از ته دل از خدا میخوام همیشه تنت سلامت باشه و خدا به همین زودیا یه نی نی ناز و سالم بزار ...

قربونت برم عزیزم. منم بهترین آرزوها رو برات دارم عزیزم💞💞💞

قربون بودنت برم پسرم... 
من با سه تاش جواب داد  عوارضم فقط واسه من اسهال بود اصلا تهوع و استفراغ نداشتم  اولي زير ...

برا من اصلا واژیناله تاثیری نداشت. خونریزی کم دارم. اما هنوز لخته ندیدم. کامل دفع شد از شما؟ 

قربون بودنت برم پسرم... 
برا من اصلا واژیناله تاثیری نداشت. خونریزی کم دارم. اما هنوز لخته ندیدم. کامل دفع شد از شما؟ 

اره عزيزم همش دفع شد فقط يه هفت ميل لخته خيلي كوچيك داشتم با پريود بعديم دفع شد كامل 

واسه من خيلي راحت بود عزيزم

اره عزيزم همش دفع شد فقط يه هفت ميل لخته خيلي كوچيك داشتم با پريود بعديم دفع شد كامل  واسه من ...

منم الان لخته کوچیک دارم. کاش اصل کار بیاد راحت شم

قربون بودنت برم پسرم... 
نگران نباش عزیزم.دختر عمو منم مشکل ایمنی داشت دوبار این اتفاق براش افتاد.سر سومین حاملگیش تحت نظر بو ...

سلام نازگل جون اگه اشتباه نکنم شوهر شما واریکوسل داشت؟: اگه اره چندماه بعد از عمل باردار شدید؟ ؟ 

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘