یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوست گلم سلام عزیزدلم ببخش مزاحمت شدم ازت یه چندتا راهنمایی کوچولو میخوام تمام وجودم سرشار از استرسه میدونم این روزا پسرکوچولو نازت تو بغلته و زیاد وقت سایت اومدنو نداری اما اگر پیاممو خوندی خواهشا راهنماییم کن من دقیقا به درد شما دجار شدم میدونم که درک میکنید چقد سخته این درد😔من ۸ ماه پیش یه سقط داشتم که پوچ بود به حساب پریودم ۹ هفته بودم اما سونو ۶ هفته نشون میدادو قلب هم نداشت خلاصه با هزار تا سختی با قرص دفعش کردم که خیلی بدنم ازیت شد خواستم پیگیر بشم به من گفتن سقط اول اصلا مهم نیستو و بار دومی در کار نیست برو بعد از سه ماه اقدام کن من هم بیخیال شدمو فقط خودمو تقویت کردم اما ناباروری گرفته بودم ۶ ماه اقدام کردم که اخر سر با کمک قرص باردار شدم همه چی خوب بود تا هفته ۵ و ۵روز که دوباره مثل همون قبلی لکه بینیم شروع شد رفتم سونو دادم گفت شما ۴ هفتته!الان هم بهم گفتن برو دوهفته دیگه بیا دوباره سونو کن اما من خونریزی تقریبا دارمو دل درد زیاد میدونم که اینم پوچه و داره میوفته...مزاحمت شدم راهنماییم کنی شما چه ازمایش هایی بعد از سقط دومتون دادید و اینکه چندوقت کارهای ازمایشتون طول کشیدو و مشکل کار از کجا بود؟؟بعدش به راحتی باردار شدید و لکه بینی اصلا نداشتید سر بارداری پسرتون؟؟و سوال اخر اینکه هزینه های ازمایش خیلی سنگین بودن؟؟؟شرمنده توروخدا اینقدر سوال ارتون کردم واقعا ناامیدمو احساس میکنم باید بارداری سالمو تو خواب ببینم....ممنون میشم کمکم کنید
او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....
دوست گلم سلام عزیزدلم ببخش مزاحمت شدم ازت یه چندتا راهنمایی کوچولو میخوام تمام وجودم سرشار از استرسه ...
سلام عزیزم. اولا که انقدر نگران نباش. زود رفتی سونو. شاید خونریزیت لکه های لانه گزینی باشه. ان شالا. من دو بار سقط داشتم. دفعه اول طبیعی دفع شد. اما دفعه دوم با قرص و واقعا وحشتناک بود. یه سری آزمایش دادم. آزمایشهای ژنتیک، ایمنی، انعقادی، هورمونی. همسرمم آزمایش داد که خدا رو شکر مشکلی نداشت. من توی خونم یه ویروس داشتم که دکترم احتمال داد سقطها بخاطر همین ویروس باشه . ده تا دو نه کپسول آنتی بیوتیک خوردم و گفت دو ماه صبر کن و بعد اقدام کن. منم بعد دو ماه اقدام کردم و باردار شدم.باورم نمیشد مشکلم به این راحتی حل بشه. لکه بینی هم فقط یک بار و یک قطره داشتم که توی سونو تشخیص هماتوم دادن. و دکترم بهم شیاف داد. هماتوم جذب شد و دیگه مشکلی نداشتم. هزینه هاشم تقریبا 2 تومن شد. شما هم اصلا نگران نباش. نابارور نیستی. مشکلتو پیگیری کن. ان شالا که چیزی نیست.